Widzi, ze wchodziłam na jego profil...bo często mam sytuacje że kogoś blokne a potem ciągle mi wyskakuje profil tej osoby nie wiedząc czemu. I teraz się zastanawiam : czy ta osiba widzi że wchidziłam ( niezamierzenie) na jej profil ?
lista tematów
Czy osoba, którą zablokowałam...
Chodzi mi o to , ze czasem fotka sie zacina i np.gdy klikam serduszko to wyskakuje mi profil tej osoby-ZABLOKOWANY nwet kilkanaście razy. I zastanawia mnie czy ta osoba widzi ze "wchodzilam" na jej profil
Konto usunięte: Albo inaczej : czy widzi ze probowalam podejrzec profil..no wiadomo o co chodzi chyba ?
Ta osoba może "usiłowała/widziała" wejść na Twój profil, wyświetlił jej się jednak dokładnie ten sam komunikat, który wyświetla się Tobie, kiedy ją odwiedzasz - że jest to osoba znajdująca się na czarnej liście. Ale ta "próba" podejrzenia profilu zostaje wyświetlona w podglądaczu.
HardStyle
Wlasnie dokladnie o to mi chodzi : czy zobaczy mnie w podgladaczu. Bo nie rozumiem , dlaczego tak sie dzieje, ze fotka sie blokuje na profilach zablokowanych. I dla kogos wychodze na kretynkę, kogo blokuje a potem "ciagle podgladam"
Tylko ja tej zablokowanej osoby nie mam w podglądaczu, wiec raczej do mnie nie zaglada. Wyskakuje czasem kilkanascie razy pod rząd jak klikam serduszko. Upierdliwe to nieco..
Konto usunięte: Widzi, ze wchodziłam na jego profil...bo często mam sytuacje że kogoś blokne a potem ciągle mi wyskakuje profil tej osoby nie wiedząc czemu. I teraz się zastanawiam : czy ta osiba widzi że wchidziłam ( niezamierzenie) na jej profil ?
Sprawdzimy to, osoba dodana do CL nie powinna wyskakiwać w proposalu, chyba, że przeglądasz listę np. z podglądacza.