KingaFrejlich
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
KingaFrejlich
  26 listopada 2017 (pierwszy post)

Prosze o pomoc w uzyskaniu dostepu do starego profilu na fotce z mniej wiecej 2009 roku moze to bylo wczesniej, jest to dla mnie bardzo wazne (chodzi mi o zdjecia). Czy ktos moze mi doradzic co zrobic w takiej sytulacji ? Bardzo prosze o pomoc.. z gory dziekuje za porade, moj stary login to "aro193"

Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  26 listopada 2017
KingaFrejlich
KingaFrejlich: Prosze o pomoc w uzyskaniu dostepu do starego profilu na fotce z mniej wiecej 2009 roku moze to bylo wczesniej, jest to dla mnie bardzo wazne (chodzi mi o zdjecia). Czy ktos moze mi doradzic co zrobic w takiej sytulacji ? Bardzo prosze o pomoc.. z gory dziekuje za porade, moj stary login to "aro193"

Nie ma profilu o takim nicku.
Doldoman
Doldoman
  30 listopada 2017

Dlaczego po ustawieniu wieku po kilku obejrzanych profilach wiek się zmienia sam jest to na tyle denerwujące że człowiek ma ochotę usunąć swoje dane zdjęcia i być tzw martwym profilem.

lce
lce
  1 grudnia 2017

Czy chodzi o filtr na stronie Fotka :woot: . Jeśli podczas przeglądania, przejdziesz do profilu z innej zakładki, filtr będzie ustawiony zgodnie z nią, a nie ze stroną główną.

binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  3 grudnia 2017
KingaFrejlich
KingaFrejlich: Prosze o pomoc w uzyskaniu dostepu do starego profilu na fotce z mniej wiecej 2009 roku moze to bylo wczesniej, jest to dla mnie bardzo wazne (chodzi mi o zdjecia). Czy ktos moze mi doradzic co zrobic w takiej sytulacji ? Bardzo prosze o pomoc.. z gory dziekuje za porade, moj stary login to "aro193"

twoje konto moglo zostac usuniete ...

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.