EvelineEveline33
EvelineEveline33
  15 września 2017 (pierwszy post)

Powiedzcie mi czego dotyczy decyzja co ona wyraża jakie ma znaczenie? Jestem Nowa i nie bardzo rozumiem jak to rozumieć.Proszę bez zbędnych kometarzy.

Asyko
Asyko
  15 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedzcie mi czego dotyczy decyzja co ona wyraża jakie ma znaczenie?

Co masz na myśli "DECYZJA".
Dokładniej to okreś.
EvelineEveline33
EvelineEveline33
  15 września 2017

O te serduszka mi chodzilo bo sie sypia jak grzyby po deszczu i nie wiedzialam czemu to ma sluzyc.Juz mi kolega N proc wyjaśnił.

EvelineEveline33
EvelineEveline33
  15 września 2017

Na priv. ..sorki

Asyko
Asyko
  15 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: O te serduszka mi chodzilo bo sie sypia jak grzyby po deszczu i nie wiedzialam czemu to ma sluzyc.

Już wyjaśniam dokładniej - Z Decyzji "TAK - NIE" jest zaliczana twoja średnia , Decyzja - TAK ma wartość oceny 11 , Decyzja - NIE ma wartość oceny 6 , resztę to już jest liczenie matematyczne :ziober2:
EvelineEveline33
EvelineEveline33
  15 września 2017

Ale decyzja nie nie jest pokazywana.

Asyko
Asyko
  15 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale decyzja nie nie jest pokazywana.

Pokazuje ci i wyświetla się tylko oddana decyzja "TAK" Na ciebie co masz pomiedzy Podglądacz i Głosy znajduje się TAK • NIE , Decyzja negatywna "NIE" przez kogoś oddana na ciebie tam Ci się nie wyświetla.
Narcissist
Narcissist
  16 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: O te serduszka mi chodzilo bo sie sypia jak grzyby po deszczu i nie wiedzialam czemu to ma sluzyc.Juz mi kolega N proc wyjaśnił.

Dodam tak od siebie, że to taka zabawa. TAK dają zazwyczaj osoby, którym podobają się zdjęcia, które zamieściłaś na swoim profilu. Rzadko kiedy chodzi o coś więcej.
EvelineEveline33
EvelineEveline33
  16 września 2017

No loki

Narcissist
Narcissist
  16 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: No loki

Więc nie warto się tym wszystkim za bardzo przejmować. Ale jeśli chcesz to zawsze możesz nawiązać z kimś kontakt. :-)
LorenzoAdam
LorenzoAdam
  17 września 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie ma znaczenie?

Żadne. Ludzie klikają na pałę.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.