Witam, zwracam się do moderacji, oraz tych, którzy tworzą stronę fotka.com, i jej udogodnienia.
Witam, dodałem komentarz i chciał bym go usunąć, jednak portal fotka.com, nie daje mi takiej możliwości, gdyż, gdy wchodzę w opcje, by usunąć dodany przeze mnie komentarz, widnieje tylko i wyłącznie opcja "odpowiedź", dzięki
Pozdrawiam, i proszę coś z tym zrobić.
lista tematów
Dodawanie i usuwanie komentarzy na kontach użytkowników ( nie swoich kontach )
Konto usunięte: Witam, zwracam się do moderacji, oraz tych, którzy tworzą stronę fotka.com, i jej udogodnienia.
Witam, dodałem komentarz i chciał bym go usunąć, jednak portal fotka.com, nie daje mi takiej możliwości, gdyż, gdy wchodzę w opcje, by usunąć dodany przeze mnie komentarz, widnieje tylko i wyłącznie opcja "odpowiedź", dzięki
Pozdrawiam, i proszę coś z tym zrobić.
Hej, komentarz na czyimś profilu można usunąć do 15 minut od jego dodania. :-)
Jasne, przejrzyste i bez poddawania po dyskusję, jest to, iż funkcja usuwania komentarzy, powinna być nielimitowana czasem, Pozdrawiam
Konto usunięte: Jasne, przejrzyste i bez poddawania po dyskusję, jest to, iż funkcja usuwania komentarzy, powinna być nielimitowana czasem, Pozdrawiam
I jest - na własnym profilu.
Nielimitowane czasem komentarze na profilach osób trzecich to zabawa w ciuciubabkę.
"Dodam, usunę, a może jednak coś naskrobię. Albo nie! Rozmyśliłam się."
I tak bez końca.
Odpowiedzialność, a nie foszki ^^
Dodam do wątku i tematu to, by też była funkcja edycji komentarzy, Pozdrawiam ( edycji w każdym czasie )
Konto usunięte: Dodam do wątku i tematu to, by też była funkcja edycji komentarzy, Pozdrawiam ( edycji w każdym czasie )
Polecam dział: https://fotka.com/forum/pomyslomat/