Witam
Przy zakladaniu tutaj profilu zacial mi sie telefon i zostalo tam zapisane ze jestem kobieta...;/ Pisalem do pomocy ale bez odzewu i gdzies nawet wyczytalem ze zmienic plci sie nie da i tam radza tworzyc profil od nowa... Zrobil bym tak ale wykupilem juz tutaj dostep do klubu gwiazd i szkoda mi kasy... Wiem moze to smieszne pieniadze ale zawsze to kasa... I tu jest moje pytanie, czy jest mozliwosc jakos ta kase odzyskac? albo czy wiecie moze gdzie ja mam napisac zeby ktos mi przynajmniej odpisal?
lista tematów
Fotka kasa...
Dzięki wielkie za pomoc;) Dobrze że tak szybko reagujecie... Jednakowoż ten profil w krótkim czasie jakim trwało zmiana płci odwiedziło multum osób i jednak chciałbym prosić o zwrot środków które zapłaciłem za usługi;) z góry dziękuję za pomoc.
No właśnie nie bardzo... Nie szukam rozgłosu a zwłaszcza wśród mężczyzn... Do kogo mam się zgłosić żeby odzyskać kasę???
O ja... "Jeżeli Użytkownik, po wpłynięciu płatności na rachunek Administratora, nie rozpocznie korzystania z funkcjonalności płatnej ma prawo odstąpienia od umowy w terminie 14 dni zgodnie z art. 38 pkt. 13) ustawy z dnia 30 maja 2014 o prawach konsumenta (Dz.U. 2014 r. poz. 827)." Tutaj nie jest napisane że musi być jakiś zajebisty powód... Jako osoba nie korzystajaca z usług płatnych proszę o zwrot kasy... Za głupie komentarze typu ten u góry dziękuję...