Witam
Przy zakladaniu tutaj profilu zacial mi sie telefon i zostalo tam zapisane ze jestem kobieta...;/ Pisalem do pomocy ale bez odzewu i gdzies nawet wyczytalem ze zmienic plci sie nie da i tam radza tworzyc profil od nowa... Zrobil bym tak ale wykupilem juz tutaj dostep do klubu gwiazd i szkoda mi kasy... Wiem moze to smieszne pieniadze ale zawsze to kasa... I tu jest moje pytanie, czy jest mozliwosc jakos ta kase odzyskac? albo czy wiecie moze gdzie ja mam napisac zeby ktos mi przynajmniej odpisal?
Fotka kasa...
Dzięki wielkie za pomoc;) Dobrze że tak szybko reagujecie... Jednakowoż ten profil w krótkim czasie jakim trwało zmiana płci odwiedziło multum osób i jednak chciałbym prosić o zwrot środków które zapłaciłem za usługi;) z góry dziękuję za pomoc.
No właśnie nie bardzo... Nie szukam rozgłosu a zwłaszcza wśród mężczyzn... Do kogo mam się zgłosić żeby odzyskać kasę???
O ja... "Jeżeli Użytkownik, po wpłynięciu płatności na rachunek Administratora, nie rozpocznie korzystania z funkcjonalności płatnej ma prawo odstąpienia od umowy w terminie 14 dni zgodnie z art. 38 pkt. 13) ustawy z dnia 30 maja 2014 o prawach konsumenta (Dz.U. 2014 r. poz. 827)." Tutaj nie jest napisane że musi być jakiś zajebisty powód... Jako osoba nie korzystajaca z usług płatnych proszę o zwrot kasy... Za głupie komentarze typu ten u góry dziękuję...