Witam. Profil Anecia40 to fake! Na zdjęciach jest moja przyjaciółka, która dowiedziała się o tym profilu ode mnie. Ktoś ukradł zdjęcia z facebooka, pozmieniał dane i wrzucił jej tutaj. Chciałbym by administracja zareagowała bo moja przyjaciółka nie życzy sobie takiej sytuacji. Mogę zapewnić kontakt z osobą, która jest na zdjęciu, wszystko jest do udowodnienia. A piszę ja bo moja przyjaciółka nie ma tutaj konta! W dodatku chcemy wiedzieć kto się pod nią podszywa!
Będę wdzięczny za szybką reakcję.
lista tematów
Chciałbym zgłosić pewien profil - kradzież zdjęć!
Konto usunięte: Witam. Profil Anecia40 to fake! Na zdjęciach jest moja przyjaciółka, która dowiedziała się o tym profilu ode mnie. Ktoś ukradł zdjęcia z facebooka, pozmieniał dane i wrzucił jej tutaj. Chciałbym by administracja zareagowała bo moja przyjaciółka nie życzy sobie takiej sytuacji. Mogę zapewnić kontakt z osobą, która jest na zdjęciu, wszystko jest do udowodnienia. A piszę ja bo moja przyjaciółka nie ma tutaj konta! W dodatku chcemy wiedzieć kto się pod nią podszywa!
Będę wdzięczny za szybką reakcję.
"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."