Czy jest możliwe ustawienie wyłącznie osób z opolskiego przy dawaniu tak lub nie
lista tematów
Ustawienia
To jest zależne od ustawionych miejscowości na profilu, obszar "blisko mnie" i powinno w Twoim przypadku z opolskiego proponować.
Dziej się inaczej? Jakieś bardzo oddalone miejscowości z innych województw?
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Upewnij się przeglądasz profile z "blisko mnie" rozwijając ustawienia.
Może usuń na profilu lokalizacje i zapisz ponownie.
Z tamtych województw nie oddały czasem decyzje Tak? temu może proponuje.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Zrób jeszcze zrzut z tymi ustawieniami, jaki tam masz zakres ustawiony.
Na szybko sprawdziłem co się dzieje w przypadku przerobienia wszystkich, nie wróciło do początkowych, nawet jak klikałem następny bez decydowania i stąd ta teoria z małym zakresem wieku.
Z takiego zakresu wieku, można na szybko sprawdzić co się dzieje.
Na szybko sprawdziłem co się dzieje w przypadku przerobienia wszystkich, nie wróciło do początkowych, nawet jak klikałem następny bez decydowania i stąd ta teoria z małym zakresem wieku.
Z takiego zakresu wieku, można na szybko sprawdzić co się dzieje.
Z takiego zakresu wieku wyszukiwarka Opole z odległości 50 km, jest 367 kobiet, chyba w takiej odległości proponuje w Blisko mnie. Bliżej Opola jest więcej kobiet, jednak od bardzo dawna nie wchodziły na fotkę, przy zwiększeniu odległości wyszukiwarka znowu nie działa jak należy, ogranicza wyniki, coś jest popsuta według mnie.
Może ktoś z FT wyjaśni, potwierdzi :)
Może ktoś z FT wyjaśni, potwierdzi :)