Beholder
Reputacja: -68 | BluzgometrTM: 30
Beholder
  19 grudnia 2016 (pierwszy post)

Tak się jakoś złożyło, że zajrzałem sobie do Łodzi. Fotka mobilna zwęszyła trop i bez mojej wiedzy i zgody dodała Łódź jako jedno z moich miast widocznych na profilu. TAK/NIE zaczęło pokazywać mi głównie panny z Łodzi i ja pewnie też zacząłem im wyskakiwać sądząc po fali łodzianek, które nawiedziły mój profil.

Tak czy siak, moja wizyta dobiegła końca więc przez apkę mobilną usunąłem Łódź. Za jakiś czas zaglądam ponownie, a apka znów sugeruje mi kolejne hordy łodzianek. Rzucam okiem na mój profil.. znów jest Łódź! No to usunąłem ponownie... i tak sobie usuwam. Dziś już z pięć razy chyba...

Cytując Pazurę na Łodzi Kaliskiej z filmu Ajlawju, pytanie nasuwa się samo. Kiedy naprawicie buga i jak przeciwdziałać samoistnemu dodawaniu się miast do naszych profili?

[edited]
Haha, Łódź dodała się ponownie podczas gdy (na komputerze, telefon wyłączony) pisałem tego posta. No to są jaja jakieś. Pozdro z Poznania...

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 58
mark
  20 grudnia 2016

Masz Łódź wg. Twojego gps - sprawdź proszę czy nie ustawiasz tego miasta ręcznie pozorowaniem położenia.

Dodamy opcję odznaczenia śledzenia lokalizacji w ustawieniach aplikacji.

Beholder
Beholder
  21 grudnia 2016

Nie ustawiam ręcznie. Ostatni raz ręcznie ustawiałem Poznań, dość dawno temu.

GPS raczej wie, że nie jestem w Łodzi, aż takiego rozrzutu nie ma nawet gdy USA zagłusza sygnał przy ataku Syrii...

"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain

ToTylkoYo
ToTylkoYo
  22 grudnia 2016

MI od pewnego czasu pokazuje na głównej zdjęcia z dwóch regionów, mimo że przestawiam tylko na wlkp to po następnym włączeniu fotki i tak są dwa regiony :/

Fotka po prostu nie upadła na dno, ona sie już wbija w muł :D

Beholder
Beholder
  25 grudnia 2016

Jest w sumie jeszcze gorzej, bo by ta Łódź nie mogła się dodać, dodałem sobie ręcznie trzecie miasto. Teraz zaglądam na swój profil i widzę, ze to miasto zostało usunięte. Dlaczego?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.