Jak zmienić decyzję z "MIE" na "TAK"
lista tematów
Proszę o pomoc
chyba że po miesiącu ogólny reset zrobią i zabawa tak - nie od początku ..... z możliwością zmiany decyzji
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
ja daję nie tylko wyjątkowo ---- ogólnie łagodny jestem wbrew pozorom ...... ale jak mam kiepski dzień ,,, albo ktoś mi podpadnie , lub oceni po pozorach od razu po wyglądzie ---- mój wybór jest jasny i precyzyjny
Przypuszczam że to będzie tak samo działalo jak z ocenami od 1-11 , jeżeli dana osoba od dała na ciebie głos lub ty na osobę , głoś obojętnie byle jaki i jeżeli ty w ciągu miesiąca nie od dałeś rewanżu lub tak osoba nie odpowiedziała rewanżem na twoja ocenę w ciągu miesiąca to wówczas była możliwość ponownego zagłosowania , jeżeli już od daliście głosy na siebie to już po zamiatane - Tak było to akurat dobrze pamiętam. Przypuszczam że to tak samo działa jak z Decyzją TAK - NIE . Może przedłużyli to lub nie ma już wo-gole takiej możliwości.
Tylko obecny system Tak-Nie działa tak, że dana osoba dała na mnie "Tak" i ja odpowiedziałem "Nie" żeby mi więcej nie proponował system, to i tak za jakiś dłuższy czas system znów mi proponuje, tylko już nie przychodzi powiadomienie w zakładce że mam nowe Tak.
_________________________________________________________________________________
Na swoim profilu, obok loginu masz trzy kropki i przedostatnia pozycja.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"