Przycisk " następny profil "
Dlaczego jak mam wpisane ze ma szukac osobe płci kobiecej i klikam następny profil, to... Wyskakują mi co jakiś czas faceci? XD co to sie porobiło z ta funkcja ;D ( a i moze to tez wazne w liście rozwijanej jest samo z siebie ustawione " podglądacz " )
lista tematów
Przycisk " następny profil "
Było by fajnie, ale jednak mam tak xD
Tylko ze widze ze masz nie ustawione na " podglądacz " tylko na " blisko mnie " moze o to chodzi?
To morze być tak , nie raz również przeglądałem "Następny Profil" i trafiały się konta damskie z męskimi fotkami , i przyczyna była jedna że pomylili płeć przy założeniu konta jeden przykład -- http://fotka.com/forum/fotka/1186945,Plec i takie osoby mogą ci się pojawiać tak jak piszesz --
Tylko ze jak to zmieniłem na ludzi online lub blisko mnie... to zawsze samo mi pozniej wskakuje, podglądacz xD Jak to ustawić permanentnie? Jestem na tablecie, iPad, Safari :)
Powinni w końcu wymyślić ustawienia typu "kto nie może podglądać mojego profilu" i że se ustawiasz, płeć oraz wiek osób, które mają odbić trzy ch ** e w bok od Ciebie. A tak to nie dość, że Ci wyskakuje taki profil, to jeszcze musisz na czarną listę go dawać, żeby się nie użerać.
Konto usunięte: Powinni w końcu wymyślić ustawienia typu "kto nie może podglądać mojego profilu" i że se ustawiasz, płeć oraz wiek osób, które mają odbić trzy ch ** e w bok od Ciebie. A tak to nie dość, że Ci wyskakuje taki profil, to jeszcze musisz na czarną listę go dawać, żeby się nie użerać.