Dla czego nie moge dodawać zdjęć śni wysyłać ichmobilnej cały czas komunikat ze błąd wczytywania sprubuj ponownie pozniej
zdjęcie
Hej, domyślam się, że chodzi o aplikację, zatem napisz z jakiej wersji korzystasz (widoczna w ustawieniach po opcją wylogowania) oraz jaki masz model telefonu i android (ustawienia urządzenia).
Mam pytanie dla czego jak dodaje zdjęcia to sa wrzucone po skosie jak ktoś wie to niech napisze z góry dzięki ;)
Ja jeśli wrzucam swoje zdjęcia i edytuję na Fotka z użyciem filtrów, jakie są tu dostępne, to pewna nadgorliwa adminka notorycznie mi te zdjęcia usuwa i banuje dodawanie ponowne. Jeśli nie można edytować zdjęć, to po jakiego pimpoja takie funkcje zamieszczacie?
Proszę poczytać dokładnie zasady obowiązujące na portalu:) a mianowicie punkt w którym jest mowa o zdjęciach .
Adminka nie daje banow .. Np "bo cię nie lubi " tak tu nie ma.. Bo by wyleciała z FP raz dwa
Regulamin mają i nim się posługują
Czyli reasumując: Używanie filtrów pogarsza czytelność zdjęcia, a więc czyni je nieregulaminowym, a co za tym idzie używanie filtrów godzi w regulamin. Oczywiście to, czy widać na danym zdjęciu rysy twarzy czy też nie już jest kwestią indywidualnej oceny. Et hic jacet lepus.
Wszytko jest tutaj: http://fotka.com/forum/fotka/1173141,Zasady_obowiazujace_ i chodzi o ten punkt regulaminu 2. Pierwsze zdjęcie na profilu ma przedstawiać Użytkownika (aktualne zdjęcie z dobrze widoczną twarzą).
I znów usunęliście, choć twarz była dobrze widoczna. Regulamin może i jest, ale wolna interpretacja wygrywa.
Nie dziwię się, że FOTKA pada, jeśli zamiast myśleć o rozwoju, (l)administracja zamiast pomagać utrudnia. A już miałem ponawiać gwiazdę... ale nie ma sensu.