Zgłaszam skargę na Administratora/Administratorkę, który usunął/która usunęła moje zdjęcia z profilu. Wyraźnie macie napisane przy dodawaniu zdjęć cyt. "Posiadając zdjęcie z dobrze widoczną twarzą, możesz dodawać zdjęcia swojego autorstwa, przedstawiające Twój wizerunek, pasję, zwierzęta, itp." Oznacza to, że po dodaniu zdjęcia z widoczną twarzą mogę dodawać inne zdjęcia, dlatego też, chcę, aby te zdjęcia powróciły razem z oddanymi na te zdjęcia głosami Pozdrawiam.
Skarga @
Nie powiadasz? Zrobiłem tak po czym zdj zostały usunięte.. Jakoś wcześniej nikt nie miał o nie problemu. Powód nawet był taki, że to nie moje zdj co mnie bardzo rozbawiło ;) Jakoś inni mają zdj swoich aut i wgl i jakoś nikt się nie dopierdziela.. Z klubów tak samo.. To gdzie mogę dodać te zdj? Niech mi raczą odpowiedzieć, bo na priv widzę w du... Mają to jak ktoś próbuje uzyskać odpowiedź.
Zgadza się, problem jednak w tym, że to zdjęcie
nie jest zdjęciem z:
widać na nim jedynie oczy.
Zdjęcie jest już inne i zdjęcia też zostały usunięte, a ja nie chve wstawiać zdj tylko siebie, co w takiej sytuacji zrobic?
Nie było takiego zdjęcia - tu opisze że było jeszcze zdjęcie samochodu i ... zdjęcie grupowe - na dodatek z reklamą i oznaczeniem autora zdjęcia, którym to autorem nie jesteś Ty.
Niemniej, nie masz obowiązku wstawienia zdjęcia swojej twarzy - wówczas jednak tracisz przywilej posiadania jakichkolwiek zdjęć na profilu.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Od kiedy wy się tak tego czepiacie? Jakoś od 5 miesięcy nikt się nie doczepiał, a tu nagle :)
Zacznijmy od tego, iż zdjęcie to, które wykonał wykonawca zdjęcia, publikuje je publicznie i zgadza się na publikowanie przez inne osoby owych zdj. Tak było zdj auta i to należało by przykładowo do "Hobby" ;) Tak samo Yamaha też zaliczała by się do "Hobby" - Motoryzacja. Wczoraj dodałem zdjęcie z twarzą i proszę nie pisać, że nie :) Dodałem i o godzinie 4 coś zdjęcia te zostały usunięte zostało profilowe i na Enduro, po czym w południe jak wszedłem na stronę zdjęcia już żadnego nie było :) A Zdjęcia te były mojego autorstwa i mogłem je mieć.. Widzę, że Regulamin, który stworzyliście się Was nie tyczy.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV