Witam serdecznie. Zauważyłem, ze przeglądając profile w Tak/Nie po kliknięciu przycisku dalej, osoba którą pominąłem ma ode mnie głos na "Nie". To jakiś kolejny rodzaj "usprawnienia" serwisu, po tym jak zdecydowaliście, że trzeba głosując na kogoś wejść na jego profil, czy po prostu jakiś błąd?
Pozdrawiam
Tak/Nie Problem
Aż musiałam sprawdzić czy to prawda. U mnie tego nie ma. Jak klikam "dalej" to po prostu przechodzi na następny profil bez oddania głosu. Więc być może przypadkiem zamiast "dalej" wciskasz "nie" bo te przyciski są blisko siebie. ;)
Tak też na początku myślałem ,ale potem sprawdziłem kilka profili upewniając się klikam przycisk dalej i wychodziło to samo. Nie lubie dawać "minusów", mam przez to wyrzuty sumienia, nie sypiam po nocach i boję się że karma do mnie wróci ; )
Jest problem w zakładce tak / nie dla gwiazd, gdy otrzymuje się decyzje, a następnie przegląda te profile i używa przycisku następny profil - zakładka tak / nie pokazuje błędnie 'x' jako decyzje.
To jest jedynie bląd wyświetlania decyzji, te osoby nie otrzymują 'x'. Mamy już gotową poprawkę, poleci jutro z rana.