2felipemassa2
2felipemassa2
  27 lutego 2016 (pierwszy post)

witam
od pewnego czasu nie mogę wysłać żadnej wiadomości prywatnej ponieważ nie ma na stronie "wyslij " a jak wciskam enter przechodzi mi do następnej linijki.
z góry dzięki za pomoc

Pjotrek
Pjotrek
  27 lutego 2016

pewnie dlatego ze fejk

Pjotrek
Pjotrek
  27 lutego 2016

sprawdź teraz a jak nie napisz do http://fotka.com/kontakt

2felipemassa2
2felipemassa2
  28 lutego 2016

Nie dlatego że fake tylko jakiś błąd na stronie jest bo odkąd jest fotka.com nie mogę wysłać nic. I tylko na urządzeniu z androidem

esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  28 lutego 2016

Hej,

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dlatego że fake tylko jakiś błąd na stronie jest bo odkąd jest fotka.com nie mogę wysłać nic. I tylko na urządzeniu z androidem

... urządzenie, o którym wspominasz to tablet/telefon i ... (parametry = model, wersja androida), z jakiej przeglądarki korzystasz?
Czyściłeś jej ciasteczka i historię? / Sprawdzałeś na innej?
2felipemassa2
2felipemassa2
  28 lutego 2016

Lenovo tab 2 A7-10F android 5.0 korzystam z chrome, czyscilem wszystko i nic nie pomaga. Na urządzeniach nie z androidem działa normalnie czyli enter= wysyłanie wiadomości .

esquilo
esquilo
  28 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Lenovo tab 2 A7-10F android 5.0 korzystam z chrome, czyscilem wszystko i nic nie pomaga. Na urządzeniach nie z androidem działa normalnie czyli enter= wysyłanie wiadomości .

Z Chrome na Leonovo faktycznie dziwna sytuacja, znana mi. Skorzystaj z innej przeglądarki Puffin/Mozilla ;>
Paffeuu
Paffeuu
  29 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Lenovo tab 2 A7-10F android 5.0 korzystam z chrome, czyscilem wszystko i nic nie pomaga. Na urządzeniach nie z androidem działa normalnie czyli enter= wysyłanie wiadomości .

Wejdź sobie w (Aplikacje domyślne) i wyczyść dane chroma. Możliwe, że zwyczajnie źle Ci zaczytało ze źródła.
Jak nie pomoże, to reinstal chroma i zobaczymy czy podziała.
esquilo
esquilo
  29 lutego 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Wejdź sobie w (Aplikacje domyślne) i wyczyść dane chroma. Możliwe, że zwyczajnie źle Ci zaczytało ze źródła. Jak nie pomoże, to reinstal chroma i zobaczymy czy podziała.

Raczej nie podziała, mam tablet tej samej marki. A o czyszczeniu już wspominał d83dde09
Paffeuu
Paffeuu
  29 lutego 2016
esquilo
esquilo: Raczej nie podziała, mam tablet tej samej marki. A o czyszczeniu już wspominał

Może i masz rację, co nie zmienia faktu, że warto spróbować.

Ja posiadam samsunga galaxy tab 4 w wersji LTE i nie mam takich problemów d83dde0c

Możliwe, że ten zabieg pomoże :D
BestLoverboy
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 56
BestLoverboy
  29 lutego 2016

U mnie to samo, i nic nie pomaga..

Paffeuu
Paffeuu
  29 lutego 2016
BestLoverboy
BestLoverboy: U mnie to samo, i nic nie pomaga..

a odpalenie fotki w wersji komputerowej?

Możesz to ustawić z poziomu chroma.
BestLoverboy
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 56
BestLoverboy
  29 lutego 2016

Cały czas dzialam na wersji komputerowej. Zawsze było ok...
Od jakiegoś czasu już nie da się nic wyslac

Paffeuu
Paffeuu
  29 lutego 2016

Katujcie kontakt, od czegoś oni tu są : D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.