witam
od pewnego czasu nie mogę wysłać żadnej wiadomości prywatnej ponieważ nie ma na stronie "wyslij " a jak wciskam enter przechodzi mi do następnej linijki.
z góry dzięki za pomoc
lista tematów
nie mogę wysłać wiadomości
Nie dlatego że fake tylko jakiś błąd na stronie jest bo odkąd jest fotka.com nie mogę wysłać nic. I tylko na urządzeniu z androidem
Hej,
Konto usunięte: Nie dlatego że fake tylko jakiś błąd na stronie jest bo odkąd jest fotka.com nie mogę wysłać nic. I tylko na urządzeniu z androidem
... urządzenie, o którym wspominasz to tablet/telefon i ... (parametry = model, wersja androida), z jakiej przeglądarki korzystasz?
Czyściłeś jej ciasteczka i historię? / Sprawdzałeś na innej?
Lenovo tab 2 A7-10F android 5.0 korzystam z chrome, czyscilem wszystko i nic nie pomaga. Na urządzeniach nie z androidem działa normalnie czyli enter= wysyłanie wiadomości .
Konto usunięte: Lenovo tab 2 A7-10F android 5.0 korzystam z chrome, czyscilem wszystko i nic nie pomaga. Na urządzeniach nie z androidem działa normalnie czyli enter= wysyłanie wiadomości .
Wejdź sobie w (Aplikacje domyślne) i wyczyść dane chroma. Możliwe, że zwyczajnie źle Ci zaczytało ze źródła.
Jak nie pomoże, to reinstal chroma i zobaczymy czy podziała.