hej, mozna zrobić tak zeby dana osoba nie widziała moich zdjęć na fotce?
lista tematów
Blokada Osoby
Jedna dziewczyna w ciągu 3 dni obejrzała mój profil 76 razy wynika z podglądacza (będąc zalogowana). Kiedy ja wejdę na jej profil tylko mi migną jej zdjęcia i wchodzi napis że jest na mojej czarnej liście i jest biały ekran.
Proszę mi wyjaśnić jak to możliwe, co znowu napsuliście. Kiedyś nie było takich problemów.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Mi kiedys odwiedziny pewnej dziewczyny przez kilka dni nabijalo dokladnie po 255 dziennie i to chyba jest maksymalna liczba. Po kilku dniach jej odwiedziny liczylem w tysiacach. To byl na bank problem ze strony fotki, tak więc 76 to jeszcze niewiele :D
BartekI987: Mi kiedys odwiedziny pewnej dziewczyny przez kilka dni nabijalo dokladnie po 255 dziennie i to chyba jest maksymalna liczba. Po kilku dniach jej odwiedziny liczylem w tysiacach. To byl na bank problem ze strony fotki, tak więc 76 to jeszcze niewiele :D
Ale to nie jest błąd zliczania. Osoba jest na mojej czarnej liście. Wiele razy wchodziła do mnie przed zablokowaniem jak i po zablokowaniu sobie przegląda mój profil.
Popsuli kod. Wystarczy stronę odświeżyć i zatrzymać ładowanie zanim pojawi się komunikat o czarnej liście i można wszystko sobie obejrzeć a nawet ściągnąć zdjęcia z profilu.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!