Matron
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Matron
  27 grudnia 2015 (pierwszy post)

Mam pytanie
Czasami w tak/nie pojawiają się osoby na które nie chciałbym oddać głosu. da się je jakoś pominąć nie podejmując decyzji?

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  27 grudnia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Czasami w tak/nie pojawiają się osoby na które nie chciałbym oddać głosu. da się je jakoś pominąć nie podejmując decyzji?

Nie ma możliwości pominięcia, musisz oddać głos, to tylko zabawa :)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Mateusz1807
Mateusz1807
  30 grudnia 2015

Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale mam problem z lokalizacją w "Tak/nie". Znajduję się obecnie w Warszawie (tak samo jak mam podane w profilu), a wyskakują mi cały czas ludzie z województwa łódzkiego i okolic. Próbowałem wszystkiego, zmieniałem województwa, wiek itp. (Nadmienię, że mam lokalizację włączoną i w innych apkach prawidłowo działa) No i wiek się zmieniał, a region nie. Dotyczy to korzystania z telefonu (strona i aplikacja), bo na komputerze dawno nie byłem, więc nie pamiętam. Jedynie w tej kwestii mogę coś zmienić będąc na stronie mobilnej, mam wtedy do wyboru opcję "Wszyscy", albo "Polesie i okolice". Proszę o pomoc.

Espresso
Espresso
  4 stycznia 2016

tak-nie powinni zlikwidować,zerżneli z badu

paula123456paula
paula123456paula
  4 stycznia 2016

hej. Mam pytanie. Jak zablokować opcję oddawania decyzji na moim profilu? Weszlam w ustawienia/funkcje specjalne i tam zablokowalam ale i tak dalej moge otrzymywac głosy. Prosze o podpowiedz ;)
Pozdrawiam

chodznasanki
chodznasanki
  4 stycznia 2016

Spr teraz i nie mozesz

paula123456paula
paula123456paula
  4 stycznia 2016

Ale dostaje decyzje

Shaitan
Shaitan
  4 stycznia 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: hej. Mam pytanie. Jak zablokować opcję oddawania decyzji na moim profilu? Weszlam w ustawienia/funkcje specjalne i tam zablokowalam ale i tak dalej moge otrzymywac głosy. Prosze o podpowiedz ;) Pozdrawiam

Można wyłączyć jedynie głosowanie bezpośrednio na profilu zaś z funkcji tak/nie na stronie głównej nadal będziesz otrzymywać głosy.
paula123456paula
paula123456paula
  4 stycznia 2016

Acha..to niedobrze. Dzieki ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.