jak dodać czy jest coś takiego ?
lista tematów
jak dodać status związku?
Masz 2 możliwości.
1. Podstawowa [Wybranie statusu z dostępnej listy]
2. Dodatkowa - Dodaje efekt wizualny, w postaci czerwonej ramki z serduszkiem wokół awataru Twojego i "Wybranki"
How to...
Wybieramy, zapisujemy i gotowe.
Kolejna operacja jest bardziej złożona.
Wchodzimy na stronę swojego profilu, za pomocą lewego przycisku myszy otwieramy zakładkę [Kontakty - znajomi i ulubieni] i postępujemy wg. schematu.
Po najechaniu kursorem na awatar znajomego/ znajomej pojawią się dwia hyperlinki, wystarczy kliknąć w (Połącz w parę) i teraz trzeba już cierpliwie czekać na akceptację.
Pamiętaj jednak o tym, że przed wysłaniem zaproszenia osoba nie może być oficjalnie [w związku].
Jeżeli wszystko pójdzie jak powinno, to oboje otrzymacie powiadomienie oraz piękne pedo ramki wokół awatarów.
Ciao
Posłuchaj mistrzu języka polskiego i pisania na forum bez sensu. Nie ma funkcjonalności polegającej na dodaniu statusu związku jak na FB - to co podał Paweł jest substytutem. Jest tylko określeniem stanu cywilnego osoby posiadającej profil - osobno (i bez związku) z tzw "parą" na fotce. Tu nie uzyskasz statusu typu "w związku małżeńskim z użytkownikiem X" czego faktycznie Paweł nie dopowiedział.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
woland: Posłuchaj mistrzu języka polskiego i pisania na forum bez sensu. Nie ma funkcjonalności polegającej na dodaniu statusu związku jak na FB - to co podał Paweł jest substytutem. Jest tylko określeniem stanu cywilnego osoby posiadającej profil - osobno (i bez związku) z tzw "parą" na fotce. Tu nie uzyskasz statusu typu "w związku małżeńskim z użytkownikiem X" czego faktycznie Paweł nie dopowiedział.
Jednak pękła sprężynka xD
Wczoraj miałem mu odpisać, ale w ostatniej chili się wstrzymałem. [Było ciężko ]
Myślę, że chłopak miał zwyczajnie problem z personalizacją profilu.
Konto ma tutaj od lutego, na pewno przez ten czas zdążył już oswoić się z serwisem i wszystkimi funkcjami, które są dostępne.
Co do samego braku dopisku z mojej strony, nie dopisałem, bo jesteśmy na fotka.pl. to nie FB.
Nie trzeba być Dexterem, żeby zauważyć brak takiej opcji. W końcu konto posiada od lutego.
Ludzie teraz nie umieją poprawnie konstruować zdań, czasami myślę, że sami nie wiedzą czego szukają/ chcą.
Co do tego naszego rodzyna Pysko, zabijcie to zanim zniesie jaja.
Szkoda, że kupuje pakiet...