Licznik komentarzy pokazuje jakąś liczbę:
A stan rzeczywisty wygląda tak:
Dorzucam jeszcze drugą uwagę o zachęceniu napisania komentarza ("Bądź pierwszy") mimo blokady pisania komentarzy (zgłaszałem to wieki temu).
Licznik komentarzy nie odzwierciedla stanu faktycznego
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
Czy milczenie oznacza przyjęcie zgłoszenia do naprawy? ;-)
"Czasem lepiej się nie odzywać i wydawać sie głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości." - Mark Twain
chyba jestem zmeczony, bo nie skumalem twojej wypowiedzi
wybacz pisanie .twojej. z malej, ale znalazlem kolejny bug. piszac z telefonu, pelna fizyczna klawiatura, wciskajac shift by pisac wielkimi dostaje komunikat, ze tekst skopiowano do schowka. przytrzymujac litere by dostac popup z diakrytykami tez nie dziala, litera sie powtarza jak na kompie. klawisz funkcyjny umozliwiajacy dostep do cyfr i dodatkowych znakow rowniez nie dziala. obstawiam, ze to pole tekstowe jest jakies specyficzne. obczaje je firebugiem po dopadnieciu kompa.
Ano, to nie pole tekstowe, a div z contenteditable, co na przeglądarce mobilnej nie pozwala na pełne wykorzystanie klawiatury, czyli nie można tu użyć ani [shift]/[caps lock] ani [fn] by dostać się do znaków specjalnych i cyfr. Coś czuję, że tego buga nie poprawią, a do forum nie da się inaczej dostać niże przez przeglądarkę. Aplikacja nie wspiera forum.
http://www.fotka.pl/lista_zmian 8 lipca 2015
hm, mam najnowszą wersję i to wygląda u mnie tak:
rozumiem, że to jakaś wersja beta?
To akurat tablet, tb touch ignis 8, Andek 4.2.2
Za to na telefonie (HTC Desire Z, andek 2.4.4) rzeczywiście po aktualizacji pojawiło się forum.
Hm, to są dwie wersje aplikacji?