Ostatnio z Ciekawości weszłam na transmisje jednego z Psaudo " modów " który ma nick " Woland " wchodząc do niego od razu zostałam oskarżona a raczej poinformowana że zostanę zbanowana za to że weszłam na jego transmisję co więcej ten Typ z brakiem kultury zaczął mnie obrażać,ubliżać i poniżać przed innymi... Ja się pytam za co tacy ludzie mają Mody na tym portalu ??
Skoro nawet kultury nie mają... Banować ludzi za to że się wejdzie na transmisje albo za zalożenie konta na fotce tak jak zrobił mojemu chłopakowi który również wszedł do niego na transmisje i usłyszał że zostanie zbanowany za to że ma konto na fotce, po czym otrzymał bana na kamerki... a mi natomiast zablokował dostęp do wszystkiego , kamerek i czatu... to ma być Mod ?? dla mnie to zwykły idiota który nie powinien otrzymać takiej rangi... Droga Administracjo zastanówcie się komu dajecie mody....
lista tematów
Administracja Poniża za nic. strona 2 z 2
A czego tu się bać? Jak Magda robiła tu kawał dobrej roboty, to ją pochwaliłam, a kiedy robi się tu syf, kiła i mogiła to sorry ale trudno znaleźć w tym pozytywy. Żeby wymagać zmian od użytkowników zacznijcie najpierw od siebie bo co 2 wpis to hejt i chyba nie bierze się on z powietrza.