Dlaczego jakis mod kasuje mi zdjęcie? I juz dał druga blokadę za to samo zdjęcie?
"
FotkaTeamZdjęcie zostało usunięte, ponieważ zawierało treści reklamowe. Umieszczanie tego typu treści i zdjęć, jest w naszym serwisie nie dopuszczalne. Zapoznaj się dokładnie z naszymi zasadami, znajdziesz je tutaj.
"
Chyba ktoś tu juz widać ma wakacyjny nastrój i kasuje co popadnie? Jak zdjęcie spełnia wszystkie wymagania, a co najlepsze obok jest podobne i ono nie jest usuwane... No zagadka jak nie wiem co czym ten mod sie kieruje przy usuwaniu, bo chyba nie logika.. Odpowie ktoś na to pytanie? Co za nowe podwójne standardy są teraz na fotce?
Btw. Poprawcie apke na fona bo jest zrypana i jedynie fotkę można używać w miarę normalnie przez www wersja mobile, bo tak to tragos i nie dziwne ze mało kto z niej korzysta jak była pisana chyba na kolanie przez stażystę i całej funkcjonalności tam nie ma...
Kasowanie zdjęć, ślepy mod?
Już usunięte ;)
Nie spełnia - na zdjęciach dopisałeś adres do swojego profilu na instagramie a to jest właśnie reklama.
no to ja sie pytam co to za moderacja wybiorcza? jak teraz ktos to zobaczyl? Amatorka jaka byla taka jest nadal tutaj..
wielka mi reklama racja ;)
każdy popełnia, ale teraz już wiem jak bardzo mody maja tu klapki na oczach i ten upadajacy portal nie bez powodu traci użytkowników jak tu takie cyrki są i user traktowany jest jak szkodnik
ok :)
Jeszcze dobrze by bylo jakby mi fotka moje konto poprzednie odblokowala za abstrakcyjna blokade gdzie mialem gwiazde... ale w dziale kontakt mnie zlali i zbyli... mimo tego ze im to wyjasnilem jak to bylo
Ban na jakimś portalu nie jest żadnym wyrokiem sądowym więc nijak mają się do tego konstytucyjne zapisy o karach.
Jedna była automatyczna przy kasacji zdjęcia - a że w przypadku wybrania powodu "jedno zdjęcie bez twarzy" leci autoban na godzinę to moderator stwierdził (bardzo słusznie w twoim przypadku - miałeś zdjęcia kasowane dobrych kilkanaście razy), że jest to za krótki ban - zdjął go więc i dał dłuższego. Pewnie kliknął nie tu gdzie trzeba i nadał za krótkiego bana, więc go przedłużył. Ja zaś patrząc na twoją historię myślę, że twoje konto kwalifikuje się już do stałej blokady. Tak więc miej świadomość, że kolejny ban będzie taką blokadą skutkował.
Ban na stałe za to, że mam niewyjściową mordę?
Zdjęcia kasowane kilkanaście razy przez czas około 8 lat, rzeczywiście, straszne.
A co do tych pomyłek i klikania nie tu gdzie trzeba, to jak dobrze zauważyłeś, nie jest to pierwszy taki ban i nie jest to pierwsza sytuacja gdzie dostaję kilka blokad tak jakby pod rząd.
Aha, żeby nie było. Nie skarżę się na to, że ktoś usunął mi zdjęcie, bardziej na formę tego usunięcia.
Nie, za całą historię banów, łącznie z wielokrotnym ubliżaniem w komentarzach.
Z tego co widzę zdjętego i przedłużonego bana łącznie z tym miałeś całe dwa razy - no rzeczywiście multum pomyłek ;)
Polemizowałbym z tym ubliżaniem, gdybyś napisał, że za wulgaryzmy to tak, zgadza się. Ale czy ubliżam to zależy od punktu patrzenia .
Ta, dwa razy . Powiedzmy, że muszę Ci wierzyć na słowo, bo nie robię takich notatek.
Tu powinien być podpięty jeden temat o treści "Moderator skasował MOJE zdjęcie które jest ZGODNE Z REGULAMINEM, który znam." tam by była taka ściana płaczu. Osoba postująca tam potwierdza znajomość regulaminu.. a skoro tak, to sprawy powinny być załatwiane w 5 min. Po co co chwilkę tworzyć nowe, bezsensowne tematy :D więcej pracy z zamykaniem. a tak każdy FP mógłby szybciej dojść do tematu który jego dotyczy i sobie wyjaśniać osobiście. Kurczę, że wcześniej do tego nie doszłam.
Nie?
Pozdrawiam,
Tęsknię.