odie
odie
  31 grudnia 2014 (pierwszy post)

Cześć, jestem tu już od 2005 roku, ale ostatnimi czasy zaglądam rzadko, w zasadzie żeby sprawdzić co zostało zepsute lub dodane do właściwości portalu.
Ostatnio trafiłem na opcję "tak/nie", gdzie jak wszyscy wiedzą można wyrazić swoją aprobatę (bądź dezaprobatę) na temat danej osoby i liczyć, że osoba ta zareaguje na naszą osobę tak samo w przypadku kliknięcia przez nas na "tak".
Opcja nawet pomysłowa, pozwala wstępnie skojarzyć dwie osoby ze sobą co może dać początek nowej znajomości.
Klikam sobie od czasu do czasu, rzadko na "tak", ale gdy już się zdarzy to zaglądam na konto tej osoby. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że są to praktycznie same fotkowe trupy. Od wczoraj przejrzałem w ten sposób kilkadziesiąt profili kobiet i prawie wszystkie z nich logowały się ostatnio w kwietniu lub maju 2013 roku. Pytam się po kiego wała fotka proponuje mi klikanie w konta osób, które już dawno zapomniały o istnieniu tego portalu? Co to mam na celu?

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  31 grudnia 2014

Pewnie ustawiłeś taki przedział wieku z którego nie ma dużo osób, nie dawno logujących się, w tym pewnie problem.

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
odie
odie
  31 grudnia 2014

...i "przeleciałem" już wszystkie aktywne i dobrnąłem do początku 2013 roku?
Mam 22-26 zaznaczone, ale faktycznie, było też domyślnie "Poznań i okolice" więc może wyczerpałem zasoby...

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  31 grudnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ...i "przeleciałem" już wszystkie aktywne i dobrnąłem do początku 2013 roku? Mam 22-26 zaznaczone, ale faktycznie, było też domyślnie "Poznań i okolice" więc może wyczerpałem zasoby...

To wszystko zależy ile tych osób oceniłeś, "Poznań i okolice" to powinno być dużo raczej.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
odie
odie
  31 grudnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Wygląda na to, że nie było ich wiele i oceniłem wszystkie, bo po zmianie z "Poznań i okolice" na "wszystkie" nagle zaczęły pojawiać się same zalogowane osoby...

Ezri1986
Ezri1986
  2 stycznia 2015

Mam jedno skojarzenie odnośnie "TAK-NIE." Ulica. Ktoś idzie z naprzeciwka. Patrzy na mnie. Nagle krzyczy krótko: -Nie! - Odwraca się albo nokautuje mnie z gazu pieprzowego.
bądź też:
Analogiczna sytuacja, ten ktoś krzyczy: -Tak! Rzuca się w moim kierunku. Wtedy ja - uciekam....

Psyko
Psyko
  2 stycznia 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: logowały się ostatnio w kwietniu lub maju 2013 roku. Pytam się po kiego wała fotka proponuje mi klikanie w konta osób, które już dawno zapomniały o istnieniu tego portalu? Co to mam na celu?

logowały się wtedy ja ty blbbl JAK BY ICH NIE BYŁO TO BYŚ Nie dał głos NA "tak-nie"
Anghel
Anghel
  3 stycznia 2015

To zobaczcie ile jest tak zwanych "fotkowych trupów"d83dde0a w rankingu ja trafiałem nawet na takie które logowały się ostatnio w 2010d83dde04 i czemu ma służyć ten rankingd83dde04

Ezri1986
Ezri1986
  3 stycznia 2015

Zaraz "trup." Mnie samej zdarzało się opuszczać konto nawet na rok czy dwa.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.