Cześć, jestem tu już od 2005 roku, ale ostatnimi czasy zaglądam rzadko, w zasadzie żeby sprawdzić co zostało zepsute lub dodane do właściwości portalu.
Ostatnio trafiłem na opcję "tak/nie", gdzie jak wszyscy wiedzą można wyrazić swoją aprobatę (bądź dezaprobatę) na temat danej osoby i liczyć, że osoba ta zareaguje na naszą osobę tak samo w przypadku kliknięcia przez nas na "tak".
Opcja nawet pomysłowa, pozwala wstępnie skojarzyć dwie osoby ze sobą co może dać początek nowej znajomości.
Klikam sobie od czasu do czasu, rzadko na "tak", ale gdy już się zdarzy to zaglądam na konto tej osoby. Ku mojemu zdziwieniu okazało się, że są to praktycznie same fotkowe trupy. Od wczoraj przejrzałem w ten sposób kilkadziesiąt profili kobiet i prawie wszystkie z nich logowały się ostatnio w kwietniu lub maju 2013 roku. Pytam się po kiego wała fotka proponuje mi klikanie w konta osób, które już dawno zapomniały o istnieniu tego portalu? Co to mam na celu?
lista tematów
Podoba, nie podoba...
Pewnie ustawiłeś taki przedział wieku z którego nie ma dużo osób, nie dawno logujących się, w tym pewnie problem.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
...i "przeleciałem" już wszystkie aktywne i dobrnąłem do początku 2013 roku?
Mam 22-26 zaznaczone, ale faktycznie, było też domyślnie "Poznań i okolice" więc może wyczerpałem zasoby...
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Wygląda na to, że nie było ich wiele i oceniłem wszystkie, bo po zmianie z "Poznań i okolice" na "wszystkie" nagle zaczęły pojawiać się same zalogowane osoby...
Mam jedno skojarzenie odnośnie "TAK-NIE." Ulica. Ktoś idzie z naprzeciwka. Patrzy na mnie. Nagle krzyczy krótko: -Nie! - Odwraca się albo nokautuje mnie z gazu pieprzowego.
bądź też:
Analogiczna sytuacja, ten ktoś krzyczy: -Tak! Rzuca się w moim kierunku. Wtedy ja - uciekam....