Chce wyzerować sobie licznik serc(dawnych ocen) ale tej opcji nie ma a kiedyś była , jest to możliwe czy nie ? jeśli takowy post już był to wybaczacie ale ja nie chce szukać po wątkach a nic nie znalazłem.Czekam...
lista tematów
Zerowanie licznika (?)
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Zależy co działa bo mi się rozchodzi o całkowite wyzerowanie licznika a jest jedynie możliwość blokady i jej włączenie co daję nadal kształt tzn.nadal jest ilość ocen.
swinkapeppa: przeciez mozesz zrestartowac sobie srednia raz na 30 dni Gallacher: Zależy co działa bo mi się rozchodzi o całkowite wyzerowanie licznika a jest jedynie możliwość blokady i jej włączenie co daję nadal kształt tzn.nadal jest ilość ocen.
Pierwsze słyszę a jeśli jest taka opcja to mi podaj gdzie ona jest umieszczona bo ja szczerze pierwszy raz słyszę.
Konto usunięte: Pierwsze słyszę a jeśli jest taka opcja to mi podaj gdzie ona jest umieszczona bo ja szczerze pierwszy raz słyszę.
http://www.fotka.pl/glosy