Kto jest Przeciwko tej nowej zmianie na fotce? Była ona Potrzebna??/ :D
Potrzeba taka zmiana na fotce? strona 11 z 12
Drodzy dyskutanci, myślę, że należy się napisanie czegoś pozytywnego :)
Fotka dodała podgląd głosujących na zdjęcia (ocenki "10.") dla niepłatnych :-)
"Wykorzystałeś już dzisiejszą szansę na rozpoczęcie rozmowy z nową osobą dla Twojego bezpłatnego konta."
Ha ha ha, porażka, Fotko..... napisałam może 3 wiadomości....
tak wygląda darmowość kontaktu tutaj....
a już was pochwaliłam..
Limit dotyczy rozpoczęcia dialogu z nową osobą w przeciągu doby, co daje około 365 w przeciągu roku. Mało? Nie sądzę :P.
Tym bardziej, że wcześniejsze pw można bez przeszkód kontynuować.
Istnieją też inne możliwości rozmowy: Czat/również priv, Forum, Kamerki, komentarze do zdjęć, etc. .
Pewnie, że tak, jednak osobnika z wyłączoną funkcją oceny, który nie jest na chacie na tą chwilę zdjęć tak się nie sięgnie, chyba, że minie doba i znów się odblokuje możliwość "zaczepek."
Jeżeli masz jakieś pytania zapraszam na pw - ograniczenie nie obejmuje dialogu z moderatorami/przyjaciółmi .
Portal randkowy ? Czemu nie, założę się, że większość mężczyzn wchodzi tu, żeby poderwać jakąś fajną dziewczynę i daje ocenę 11 lub 10, po co będzie dawał 5 lub 3, przecież na ten portal nie wchodzą 5-latki czy 10-latki. Na początku oceniano samą fotkę i nie wyrażano tym czy ktoś się nam podoba czy nie, ale z czasem ludzie dawali same 10 lub 11 ewent. 1, i można wyciągnąć stąd wniosek, że oceniają urodę osoby a nie wygląd fotki, a to już wskazuje raczej na portal randkowy.
Kto lubi progressive house to dla niego super muza: Andrey Mikhailov - Abstract Space 008 (December 2012) on DI.fm
Kto lubi progressive house to dla niego super muza: Andrey Mikhailov - Abstract Space 008 (December 2012) on DI.fm