Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
Skala ocen strona 17 z 20
Teraz sprawdź czy na profilu masz ustawione tak
chodzi o wybór płci - ustawienie na kobiety powoduje możliwość głosowania tylko na kobiety itd
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Dlaczego w dalszym ciągu dostaję głosy skoro mam ustawione blokadę? Miałem wyzerowane. Kilka dni temu o tym pisałem ale odpowiedzi nie otrzymałem.
Teraz ten portal stracił jakikolwiek sens :/
[you] - "Pamiętasz To Miejsce W Piwnicy U Dziadka,
Kiedy Przychodziła Jesień Zrzucali Tam Węgiel I Jabłka,
I Tam Całowaliśmy Się Pierwszy Raz.."
Widzę ze fotka przekształca sie w drugie badoo hmmm ... Osoby aktualizujace "nowinki- udoskonalenia" skubia troche pomyslow z innych portali społecznościowych troche badoo troche face za chwile fotka straci swój urok o ile juz nie stracił :/
Witam czy ktoś mógł by mi wyjaśnić jak to jest że nikt na mnie nie głosował a średnia głosów wynosi 5 Oraz przy wskaźniku oddanych na mnie głosów 0 średnia skoczyła mi o 0,25 w ciągu dzisiejszego dnia? :)
Mnie zastanawia dlaczego przy wielu osobach pojawil sie moj głos NIE skoro z magnesu nie korzystam, jedynek też zbyt wiele nie oddalam - w sumie mam to w nosie, ale zastanawia mnie skad takie coś, a pytam juz kolejny raz i dalej nie uzyskalam odpowiedzi :P
Prawdopodobnie trafiasz na profile z Twoim głosem "NIE", na które jakiś czas temu "klikałaś negatywnie"/na początku pojawienia się opcji - Magnesu jako nowości.
Problem w tym, że z magnesu skorzystałam tylko parę razy, a głosów jest masa, dlatego to mnie dziwi
Parę razy w zakładce nie wyklucza wielu kliknięć TAK/NIE, czyli to mogło wystarczyć.
Jednak nie wykluczam jakiegoś błędu, co zweryfikujesz najlepiej pisząc na kontakt :>.