Witam.
Co się stało z skalą ocen? Nikomu nie moge przyznać oceny...
lista tematów
Skala ocen strona 16 z 20
Konto usunięte: Dla mnie na ten czas kupowanie gwiazdy straciło jakikolwiek sens. Mam parę reklam, które wyskoczą co jakąś godzinę - a tak wszystko blokuje filtr przeglądarki. A jak chce do kogoś napisać to zostawiam tej osobie powiadomienie na profilu albo w komentarzu pod zdjęciem by się odezwała. Wiem, że tym postem podsyłam pomysł FT żeby i te opcje zrobić płatne. xD
Jak już podłapią ten pomysł będziemy zostawiać wiadomości na swoim profilu z nadzieją ze ta osoba odczyta i wykupi wiadomość do nas.
Pewnie jest dużo takich portali gdzie płaci się za kamerki a skoro to nic oryginalnego to jest szansa że te rozwiązanie skopiują!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Jak już podłapią ten pomysł będziemy zostawiać wiadomości na swoim profilu z nadzieją ze ta osoba odczyta i wykupi wiadomość do nas.
Nie oszukujmy się ale fotka ma chyba najgorszy PR z tego typu portali. Kiedy pisze się do obsługi to czasami ma się wrażenie, że rozmawia się z półbotem. Część wiadomości jest generowana automatycznie a część jest już dopisywana ręcznie przez pracownika. Jednak wygląda to tak, że pracownik, ktory odpisuje na wiadomość nie przeczyta nawet tej wygenerowanej części do której ma się dopisać i potem wiadomość wygląda jak pisana przez jakiegoś gimnazjalistę. I człowiek zaczyna się zastanawiać wtedy czy naprawdę rozmawia z profesjonalną osobą i odechciewa się dalszej prowadzenia rozmowy. O wiele lepsi są FP oni nie mają wygenerowanych wiadomości więc z nimi rozmowa przynajmniej jest sensowna choć czasami bardzo kontrowersyjna. Bo ostro potrafią wkurzyć ale przynajmniej człowiek wie, że rozmawia z żywym człowiekiem a nie z półbotem. ;)
Konto usunięte: Kiedy pisze się do obsługi to czasami ma się wrażenie, że rozmawia się z półbotem. Część wiadomości jest generowana automatycznie a część jest już dopisywana ręcznie przez pracownika.
Zgadza się, mamy szablony, które ułatwiają Nam pracę i to właśnie dzięki Nim, czas odpowiedzi się skraca. Istnieje kilka powtarzających się błędów, które dzięki szablonom możemy bardzo szybko zweryfikować i rozwiązać.
Nie wiem natomiast, skąd taka opinia skoro z tego konta, ani z powiązanych kont, nie pisałaś na kontakt. :)
Pozdrawiam,
Marta,
Fotka.Team
Zapewniam Cię, że wcale nie jest tak źle - na wieśbuku jest dużo gorzej, a dobicie się do sensownego człowieka zakrawa na szczęście niczym w totolotku - o ile mi wiadomo, na niektórych portalach nawet nikt nie odpisze, a działy HD w ogóle nie istnieją :) Nie trafiłaś jeszcze na mnie :) ponoć po rozmowach ze mną ludzie dokonują samookaleczeń.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
Pisanie pw jest bezpłatne i nieograniczone. Ograniczona jest liczba noworozpoczynanych konwersacji do jednej dziennie co daje 365 nowych konwersacji w roku. Ale ten temat był przerabiany pół roku temu i nie ma kompletnie związku z obecnymi zmianami. Poza tym istnieje istnieje masa sposobów na rozpoczęcie konwersacji: magnes, forum, kamerki, czat.
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV