Witam jak wylaczyc usluge klubu gwiazd ktora co miesiac odnawia mi gwiazda przez sms.
lista tematów
Usluga stop??
Konto usunięte: Właśnie znajomy wykupił mi gwiazdę, nie chce go naciągać na koszta po upływie 14 dni (na tyle mi wykupił), kiedy ma wysłać smsa z zakończeniem subskrypcji? Czy jeśli już teraz wyślę smsa, to stracę gwiazdę? Sms jest bezpłatny?
Z tego co widzę, kupując komuś gwiazdę na 14 dni nie można zapłacić smsem, a więc nie jest to usługa subskrybowana. Przy opcji na 30 jest płatność SMS ale nie ma tam ani słowa o subskrypcji, więc zdaje się, że jest to opłata jednorazowa ;)
Shaitan: PascalHenz: Właśnie znajomy wykupił mi gwiazdę, nie chce go naciągać na koszta po upływie 14 dni (na tyle mi wykupił), kiedy ma wysłać smsa z zakończeniem subskrypcji? Czy jeśli już teraz wyślę smsa, to stracę gwiazdę? Sms jest bezpłatny?
Z tego co widzę, kupując komuś gwiazdę na 14 dni nie można zapłacić smsem, a więc nie jest to usługa subskrybowana. Przy opcji na 30 jest płatność SMS ale nie ma tam ani słowa o subskrypcji, więc zdaje się, że jest to opłata jednorazowa ;)
On kupił mi w taki sposób że ja mu podałem treść sms i numer. A nie w inny sposób.
Co nie zmienia faktu że to głupie, że już teraz nie można dezaktywować, a zarazem nie stracić gwiazdy.
A myślałem, że korzystał z opcji dostępnej na twoim profilu ;)
Konto usunięte: Co nie zmienia faktu że to głupie, że już teraz nie można dezaktywować, a zarazem nie stracić gwiazdy.
Dezaktywując usługę subskrypcji dezaktywujesz jej przedłużanie. Sama usługa (dostęp do klubu gwiazd) na twoim koncie wygaśnie dopiero po terminie, na jaki została wykupiona. Koleżanka wyżej chyba źle zrozumiała twoje pytanie, albo wie o jakimś błędzie w systemie, o którym ja nie mam pojęcia
ja to myślałem, że nikt nie kupuje takich wirtualnych przedłużeń, jakie to macie przywileje dzięki temu?