, tak to ja piszę ten temat i nikt go nie zmienia wiec nie smieszkujcie :(
Usuncie jeszcze opcję Znajomi, bo przecież jak można kogoś znać, jeśli przegrywamy tu życie xD
nie no tak serio to płaczę za opcją parki i proszę mi ją przywrócić, albo zrobić jeszcze lepszą, nawet nad znajomymi heh
ps będę płakał razem z czatusiami dopóki tego nie przywrócicie, elo
lista tematów
kolejny ból dupy o parki
Wątek parek został już poruszony.
Nie wiecie jeszcze jak to (czy w ogóle) będzie, więc...
Lukasz: Usuncie jeszcze opcję Znajomi, bo przecież jak można kogoś znać, jeśli przegrywamy tu życie xD
Biorąc pod uwagę to, że sporo osób zna się realnie sugestia jest nie na miejscu. Z zakładką "Znajomi" jest trochę jak z notatnikiem, w którym wpisuje się kontakty, dane, etc. Na portalu przybrało taką formę, resztę można sobie rozwinąć poprzez info i pw.
Opcja parek została usunięta dla wszystkich użytkowników portalu, nie tylko czatowiczów.
Lukasz: Usuncie jeszcze opcję Znajomi, bo przecież jak można kogoś znać, jeśli przegrywamy tu życie xD
no jak ktos siedzi co godzine tu od rana do wieczora, to faktycznie znajomych mają tylko na fotce.xd
nie rycz, może przywrócą, czasem cos majstrują i wywalają cos po drodze, a jak nie, to akurat lament nawet 100 osób nic nie da.
Lukasz będziemy tęsknić :(
Z drugiej strony mi też już zbrzydła ta fotka więc pewnie nie będziesz jedyny ;)
ODDAWAĆ TE PARKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZEBA SIE CHWALIĆ JAKIE DUPECZKI SIE WYRYWA NA PORTALU ;]];];;];]];
tak