Mam takie pytanie. Wiem że fotka upada,biednieje i musi żebrać od użytkowników, lecz po co ta cała subskrybcja ? To kolejny dowód na to jak fotka szuka kasy. Ja przez waszą subskrybcje płaciłem nie wiedząc o tym, kiedy się ona odnowi. Pierwsze vip maxx coś 11 zł, teraz subskrybcja. I niech ktoś nie napisze że po to jest ta sub by nie musiało się pamiętać o odnowieniu. Proszę o wypowiedzi oszustów z fotka.
Subskrybcje
Nie krytykuj masturbacji! To seks z kimś, kogo się kocha! — Woody Allen
ModTV
W regulaminie serwisu Fotka istnieje informacja na temat subskrypcji usługi dostępu do Klubu Gwiazd, znajdująca się w regulaminie na www.fotka.pl/regulamin :
Co więcej, podczas wyboru sposobu płatności i dokonania transakcji, zostajesz o tym fakcie poinformowany jeszcze dwukrotnie: na stronie www, a następnie w wiadomości sms:
Subskrypcję jak widać na załączonych obrazkach można wyłączyć w dowolnej chwili, nie tracąc przy tym opłaconych już dni dostępu do Klubu Gwiazd.
Polecam szczegółowe zapoznanie się z Regulaminem serwisu, który został przez Ciebie zaakceptowany w chwili rejestracji.
W przypadku dalszych problemów, bądź pytań, proszę skontaktuj się z Działem Obsługi Użytkowników za pośrednictwem formularza kontaktu, dostępnego na stronie www.fotka.pl/kontakt
Pozdrawiam.
Wybaczcie Ale ja nie posiadam komputera i dziwnym trafem nie pokazało innej metody aktywacji. Wyskoczyła tylko subskrybcja.
Prawdopodobnie niedokładnie przyjrzałeś się sposobom płatności...
Będąc na portalu z telefonu, zarówno z Fotki Mobile, jak i m.fotki przy chęci wykupu Pakietu Gwiazdy mamy do wyboru czas i sposób płatności, wystarczy rozwinąć opcje (prawa strona).
Na m.fotce jako pierwsza - podkreślam - jedynie proponowana - jest opcja SMS, na Fotka Mobile inna, co nie jest jedyną formą wykupu/płatności.
(Po kliknięciu w "wersję tradycyjną" płatności widoczne są jak na komputerze.)