moni089
moni089
  3 listopada 2014 (pierwszy post)

witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.

moni089
moni089
  3 listopada 2014

czekam.

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  3 listopada 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.

nie ma takiej mozliwosci.
ZAWSZE wyswietla sie OSTATNIA data logowania
Konto usunięte
Konto usunięte: bylem

Konto usunięte
Konto usunięte: zalogowany

a to ciekawe... konto z damskimi fotkami, a piszesz jak mezczyzna :ninja:
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
moni089
moni089
  3 listopada 2014

oszalalas.

sprzedamsmartfona
sprzedamsmartfona
  3 listopada 2014
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: konto z damskimi fotkami, a piszesz jak mezczyzna

też to zauważyłem
przekazuje ją do zbadania odpowiednim ludziom
Konto usunięte
Konto usunięte: oszalalas

Nie bulwersuj się
esquilo
Reputacja: -449 | BluzgometrTM: 725
esquilo
  3 listopada 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.

Do słusznej uwagi moderatorki BujajacaWoblokachh dodam takie info, że zgodnie z: http://www.fotka.pl/regulamin
"Dział IV - Konto ... Art. 12 ... Użytkownik może posiadać maksymalnie 3 Konta w Serwisie." - na upartego możesz sobie założyć drugi profil, wtedy nikt nie będzie wiedział o Twoich logowaniach, o ile nie poinformujesz o nim znajomych.

Konto usunięte
Konto usunięte: oszalalas.

Styl Twojego pierwszego posta daje wiele do myślenia z uwagi na rozbieżność płciową, polecam ogarnąć formę, przez co wypowiedź nie będzie wzbudzała kontrowersji ;-).
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.