witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.
lista tematów
jak mozna wejsc na fotke.
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Konto usunięte: witam jak mozna wejsc na fotke ? tak zeby pewne osoby nie widzieli tego ze bylem zalogowany o danej godzinie a nie chce zeby pewne osoby to widzieli. a nie wchodzilam na fotke od mies i teraz jak sie wyloguje to zeby byla data moja oststnia zalogowania miesiac temu.
Do słusznej uwagi moderatorki BujajacaWoblokachh dodam takie info, że zgodnie z: http://www.fotka.pl/regulamin
"Dział IV - Konto ... Art. 12 ... Użytkownik może posiadać maksymalnie 3 Konta w Serwisie." - na upartego możesz sobie założyć drugi profil, wtedy nikt nie będzie wiedział o Twoich logowaniach, o ile nie poinformujesz o nim znajomych.
Styl Twojego pierwszego posta daje wiele do myślenia z uwagi na rozbieżność płciową, polecam ogarnąć formę, przez co wypowiedź nie będzie wzbudzała kontrowersji ;-).