Witam. Od wczorajszego wieczora mam problemy z wczytywaniem strony. Ładuje się przez moment po czym ładowanie się zatrzymuje i zostaje biała strona, tzn pusta bez treści. Dzieje się to w losowych momentach, pomaga wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce ale problem po kilku minutach wraca jak bumerang. Sprawdzałem w firefoxie i operze. Strona głowna wczytuje się zawsze, natomiast kliknięcie np w wiadomosci powoduje wyświetlenie pustej strony. Czy problem leży po stronie serwisu?
lista tematów
Problemy z wczytywaniem podstron na fotka.pl
BartekI987: Witam. Od wczorajszego wieczora mam problemy z wczytywaniem strony. Ładuje się przez moment po czym ładowanie się zatrzymuje i zostaje biała strona, tzn pusta bez treści. Dzieje się to w losowych momentach, pomaga wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce ale problem po kilku minutach wraca jak bumerang. Sprawdzałem w firefoxie i operze. Strona głowna wczytuje się zawsze, natomiast kliknięcie np w wiadomosci powoduje wyświetlenie pustej strony.
Witaj,
U mnie ten sam problem wystepuje na FF i Chromie.Dokładnie tak jak opisałeś wyczyszczenie smieci z przegladarki rozwiazuje problem, ale na chwile. (nadmienię, że podobny efekt - bez czyszczenia smieci - daje wylogowanie sie i ponowne zalogowanie)
Bardzo możliwe.
Najlepiej jesli o szczegły zapytasz bezposrednio administrację serwisu tutaj: http://www.fotka.pl/kontakt (z pewnoscia beda w stanie udzielic konkretniejszych informacji)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
U mnie jest ten sam problem..po chwili ładują się puste strony i ponowne zalogowanie pomaga ale tylko na chwilkę..
Wychodzi na to, że w kilka minut po zalogowaniu w cache'u przeglądarki zapisywane jest jakieś ciasteczko powodujące problem. Potwierdzam, ze wylogowanie i powtórne zalogowanie także rozwiązuje problem ale tylko na chwile. Nawet pisząc pierwszego posta musiałem go wysyłać "na raty" bo zanim zdążyłem opisać dokładnie problem pojawił się wspomniany problem.
A u mnie pojawia się czasem to Uppsss przy próbie wejść na kogoś profil, dopiero po wylogowaniu mogę wejść tak to się nie da.
"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"