BartekI987
BartekI987
  4 maja 2014 (pierwszy post)

Witam. Od wczorajszego wieczora mam problemy z wczytywaniem strony. Ładuje się przez moment po czym ładowanie się zatrzymuje i zostaje biała strona, tzn pusta bez treści. Dzieje się to w losowych momentach, pomaga wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce ale problem po kilku minutach wraca jak bumerang. Sprawdzałem w firefoxie i operze. Strona głowna wczytuje się zawsze, natomiast kliknięcie np w wiadomosci powoduje wyświetlenie pustej strony. Czy problem leży po stronie serwisu?

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  4 maja 2014
BartekI987
BartekI987: Witam. Od wczorajszego wieczora mam problemy z wczytywaniem strony. Ładuje się przez moment po czym ładowanie się zatrzymuje i zostaje biała strona, tzn pusta bez treści. Dzieje się to w losowych momentach, pomaga wyczyszczenie ciasteczek w przeglądarce ale problem po kilku minutach wraca jak bumerang. Sprawdzałem w firefoxie i operze. Strona głowna wczytuje się zawsze, natomiast kliknięcie np w wiadomosci powoduje wyświetlenie pustej strony.

Witaj,
U mnie ten sam problem wystepuje na FF i Chromie.Dokładnie tak jak opisałeś wyczyszczenie smieci z przegladarki rozwiazuje problem, ale na chwile. (nadmienię, że podobny efekt - bez czyszczenia smieci - daje wylogowanie sie i ponowne zalogowanie)

BartekI987
BartekI987: Czy problem leży po stronie serwisu?

Bardzo możliwe.
Najlepiej jesli o szczegły zapytasz bezposrednio administrację serwisu tutaj: http://www.fotka.pl/kontakt (z pewnoscia beda w stanie udzielic konkretniejszych informacji)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
AbissKiss
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 10
AbissKiss
  4 maja 2014

Tez tak mam, po paru minutach od zalogowania ładuja sie tylko puste strony

kasienkaxx35
kasienkaxx35
  4 maja 2014

U mnie jest ten sam problem..po chwili ładują się puste strony i ponowne zalogowanie pomaga ale tylko na chwilkę..

BartekI987
BartekI987
  4 maja 2014

Wychodzi na to, że w kilka minut po zalogowaniu w cache'u przeglądarki zapisywane jest jakieś ciasteczko powodujące problem. Potwierdzam, ze wylogowanie i powtórne zalogowanie także rozwiązuje problem ale tylko na chwile. Nawet pisząc pierwszego posta musiałem go wysyłać "na raty" bo zanim zdążyłem opisać dokładnie problem pojawił się wspomniany problem.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  4 maja 2014

A u mnie pojawia się czasem to Uppsss przy próbie wejść na kogoś profil, dopiero po wylogowaniu mogę wejść tak to się nie da.

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
BartekI987
BartekI987
  4 maja 2014

Czyli coś po stronie Fotka skoro nie tylko ja mam taki problem.

Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  4 maja 2014

@gregbond ja to "Uppsss" mam bardzo często od jakichś dwóch dni.

shrewd0
shrewd0
  4 maja 2014

U mnie również występuje problem z "Uppsss!".

PrywatnyVibrator
PrywatnyVibrator
  4 maja 2014

Fotka wprowadza ograniczenia czasowe.
By oglądać fotke peel dłużej niż 5 min. wykup gwiazdę pt. "pełna strona na wypasie" ;)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.