Hej
co wy na to aby zrobić aplikacje pod Windows phone
Androidowcy są happy ale czemu użytkownicy Windows phone maja być gorsi ogarnijcie coś z tym ... piszcie w komentarzach co o tym myslicie
lista tematów
Oficjalna aplikacja na Windows Phone strona 2 z 2
Ogólnie to aplikacja "fotka mobile" powinna być dostępna na każdą platformę mobilną :) co za tym idzie większa popularność serwisu fotka powinna pomyśleć o tym aby się nie ograniczać a rozwijać aplikację mobilną pod każdym kątem :)
Konto usunięte: Ogólnie to aplikacja "fotka mobile" powinna być dostępna na każdą platformę mobilną :) co za tym idzie większa popularność serwisu fotka powinna pomyśleć o tym aby się nie ograniczać a rozwijać aplikację mobilną pod każdym kątem :)
jestem jak najbardziej za to poszerzy możliwości fotki
Konto usunięte: Ogólnie to aplikacja "fotka mobile" powinna być dostępna na każdą platformę mobilną :) co za tym idzie większa popularność serwisu fotka powinna pomyśleć o tym aby się nie ograniczać a rozwijać aplikację mobilną pod każdym kątem :)
Z tego co wiem, taki jest zamysł. Jakiś czas temu Bojler pisał na ten temat i napisał wtedy, że będzie to multi.
Tzn. będzie i na IOS i na Andka, pierw skończą aplikację na androida, a później IOS na taśmę.
Informatyków jest sporo, ale myślę, że nie ma ich tylu, aby pracować nad 2 projektami jednocześnie + osiągać mega wyniki w krótkim czasie.
Dobrze jest jak jest, cierpliwości