patrick2604
Reputacja: -11 | BluzgometrTM: 2
patrick2604
  26 kwietnia 2014 (pierwszy post)
Hej d83dde1c

co wy na to aby zrobić aplikacje pod Windows phone
Androidowcy są happy ale czemu użytkownicy Windows phone maja być gorsi ogarnijcie coś z tym ... piszcie w komentarzach co o tym myslicie
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  26 kwietnia 2014
patrick2604
patrick2604: co wy na to aby zrobić aplikacje pod Windows phone

Nie mam nic przeciwko ;)

Tego typu sugestie najlepiej kierowac bezposrednio do administracji serwisu. Tutaj: http://www.fotka.pl/kontakt
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
F0X
F0X
  26 kwietnia 2014

Obecnie na rynku mobilnym liczą się jedynie Android i IOS. Nie liczyłbym na aplikację dla tak nieznaczącego systemu jak Windows Phone.

Avatar użytkownika gregbondgregbond
Reputacja: -164 | BluzgometrTM: 1
gregbond
  26 kwietnia 2014

Pierwsze żeby myśleć o innych systemach, muszą dokończyć na Androida.

http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1174351,Aplikacja_Fotkapl_na

"Dzisiaj grubas nie wie, czy ciepło czy zimno, a jutro pójdzie do urny głosować, i nie dziw się pan, że pojutrze obudzisz się pan w trzeciej rzeszy"
Avatar użytkownika mlfs1988plmlfs1988pl
Reputacja: -31 | BluzgometrTM: 372
mlfs1988pl
  26 kwietnia 2014

Przydałaby się też aplikacja dla Windows 8 (Metro).

ZacnyUser2
ZacnyUser2
  26 kwietnia 2014
F0X
F0X: liczą się jedynie Android i IOS

skąd takie dane?
patrick2604
patrick2604
  26 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: F0X: liczą się jedynie Android i IOS skąd takie dane?

windows phone jest stanowczo "Młodym Systemem" więc może i narazie sie liczy tylko Android i IOS ale miejmy nadzieję , że się to zmieni ...d83ddcf2
ZacnyUser2
ZacnyUser2
  27 kwietnia 2014

No nie wiem. Przed końcem drugiego kwartału Windows Phone prześcignie iOS

Już różnica między nimi wynosi mniej, niż 4%
Microsoft 11%-15% guwnojapko

I wg. nowej strategii micro$oft system ma się stać darmowym. :)
Android straci swój największy (jeśli nie jedyny) atut. Bardzo chcę sobie kupić Xperię Z1 albo Z2, ale nie umiem znieść tego, że jest ona na androidzie. Nie wiem czemu, ale mam jakiś afekt i nie potrafię znieść myśli, że mój nowy telefon zwiększyłby udział Androida na rynku. Serio. :mrgreen:

patrick2604
patrick2604
  27 kwietnia 2014

dzisiaj mi team odpowiedział

Witaj Patryk,

Nasi programiści pracują aktualnie nad wersją dla Windows Phone.

Pozdrawiam,
Natalia,
Fotka.Team

patrick2604
patrick2604
  27 kwietnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie wiem. Przed końcem drugiego kwartału Windows Phone prześcignie iOSJuż różnica między nimi wynosi mniej, niż 4% Microsoft 11%-15% guwnojapkoI wg. nowej strategii micro$oft system ma się stać darmowym. :) Android straci swój największy (jeśli nie jedyny) atut. Bardzo chcę sobie kupić Xperię Z1 albo Z2, ale nie umiem znieść tego, że jest ona na androidzie. Nie wiem czemu, ale mam jakiś afekt i nie potrafię znieść myśli, że mój nowy telefon zwiększyłby udział Androida na rynku. Serio.

te "GównoJabłko" jest obecnie najlepszym systemem na telefony tylko strasznie bardzo drogim telefony są tak dopracowane że wszystko chodzi płynnie nie ma lagów ścięć przynajmniej jak kupisz iphon'a nie musisz się martwić że po roku bedzię badziewie i nic ci ze sklepu nie pójdzie a android ? ... 2misiące i już to nie chodzi albo twój telefon nie spełnia minimalnych wymagań aplikacji ..
ZacnyUser2
ZacnyUser2
  27 kwietnia 2014
patrick2604
patrick2604: a android ? ... 2misiące i już to nie chodzi albo twój telefon nie spełnia minimalnych wymagań aplikacji

nie wiem o co ci chodzi teraz, sram na android i łatwo to w moim poście wyczuć

iOS nie wydaje mi się taki super jak ty piszesz. Za dużo jakichś gównianych zabezpieczeń i ograniczeń. iPhone nie jest takim dobrym telefonem jak ludzie myślą. Na pewno jest łatwy w obsłudze. :)
patrick2604
patrick2604
  27 kwietnia 2014

synu jak to tak :) IOS RULES

ZacnyUser2
ZacnyUser2
  27 kwietnia 2014
patrick2604
patrick2604: IOS RULES

jesteś fanbojem?

pewnie jeszcze masz koszulkę z napisem 'dont give a fuck' i plastikowe okulary. A do pracy jeździsz na składaku i słuchasz progresywnego rocka. sram na iOS, bo grupa docelowa tej marki mnie brzydzi. I nie podoba mi się polityka Apple.
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 6
Martin
  27 kwietnia 2014
patrick2604
patrick2604: co wy na to aby zrobić aplikacje pod Windows phone

Dla 2 użytkowników? ;]

Konto usunięte
Konto usunięte: Android straci swój największy (jeśli nie jedyny) atut.

Nie... Głównym atutem androida jest jego otwartość, a wątpliwym jest to, iż windows phone stanie się równie otwarty.

patrick2604
patrick2604: te "GównoJabłko" jest obecnie najlepszym systemem na telefony

Nie, nie jest najlepszym systemem, zresztą nie ma najlepszego systemu na urządzenia mobile, ale niektórym ciężko zrozumieć fakt, iż różni ludzie mają różne wymagania.

patrick2604
patrick2604: a android ? ... 2misiące i już to nie chodzi albo twój telefon nie spełnia minimalnych wymagań aplikacji ..

eee? nie? Nie wypowiadaj się w kwestiach, w których nie masz zielonego pojęcia. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: progresywnego rock

ale progresywnego rocka to Ty w to nie mieszaj ;]

ziew...

Bianka
Bianka
  27 kwietnia 2014

Ogólnie rzecz biorąc też mam WP i miło by było gdyby owa aplikacja była..ale jeśli nie będzie też przeżyje :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.