Oficjalna aplikacja na Windows Phone strona 1 z 2
co wy na to aby zrobić aplikacje pod Windows phone
Androidowcy są happy ale czemu użytkownicy Windows phone maja być gorsi ogarnijcie coś z tym ... piszcie w komentarzach co o tym myslicie
Nie mam nic przeciwko ;)
Tego typu sugestie najlepiej kierowac bezposrednio do administracji serwisu. Tutaj: http://www.fotka.pl/kontakt
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Obecnie na rynku mobilnym liczą się jedynie Android i IOS. Nie liczyłbym na aplikację dla tak nieznaczącego systemu jak Windows Phone.
Pierwsze żeby myśleć o innych systemach, muszą dokończyć na Androida.
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1174351,Aplikacja_Fotkapl_na
No nie wiem. Przed końcem drugiego kwartału Windows Phone prześcignie iOS
Już różnica między nimi wynosi mniej, niż 4%
Microsoft 11%-15% guwnojapko
I wg. nowej strategii micro$oft system ma się stać darmowym. :)
Android straci swój największy (jeśli nie jedyny) atut. Bardzo chcę sobie kupić Xperię Z1 albo Z2, ale nie umiem znieść tego, że jest ona na androidzie. Nie wiem czemu, ale mam jakiś afekt i nie potrafię znieść myśli, że mój nowy telefon zwiększyłby udział Androida na rynku. Serio.
dzisiaj mi team odpowiedział
Witaj Patryk,
Nasi programiści pracują aktualnie nad wersją dla Windows Phone.
Pozdrawiam,
Natalia,
Fotka.Team
te "GównoJabłko" jest obecnie najlepszym systemem na telefony tylko strasznie bardzo drogim telefony są tak dopracowane że wszystko chodzi płynnie nie ma lagów ścięć przynajmniej jak kupisz iphon'a nie musisz się martwić że po roku bedzię badziewie i nic ci ze sklepu nie pójdzie a android ? ... 2misiące i już to nie chodzi albo twój telefon nie spełnia minimalnych wymagań aplikacji ..
nie wiem o co ci chodzi teraz, sram na android i łatwo to w moim poście wyczuć
iOS nie wydaje mi się taki super jak ty piszesz. Za dużo jakichś gównianych zabezpieczeń i ograniczeń. iPhone nie jest takim dobrym telefonem jak ludzie myślą. Na pewno jest łatwy w obsłudze. :)
Dla 2 użytkowników? ;]
Nie... Głównym atutem androida jest jego otwartość, a wątpliwym jest to, iż windows phone stanie się równie otwarty.
Nie, nie jest najlepszym systemem, zresztą nie ma najlepszego systemu na urządzenia mobile, ale niektórym ciężko zrozumieć fakt, iż różni ludzie mają różne wymagania.
eee? nie? Nie wypowiadaj się w kwestiach, w których nie masz zielonego pojęcia. :)
ale progresywnego rocka to Ty w to nie mieszaj ;]
ziew...