agoosiaaa
agoosiaaa
  26 czerwca 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jakie jest Twoje? :D

kopanie w nocy dziur w ogrodku, lubie gdy sasiedzi sie zastanawiaja, co robie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre
massacre
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zdarzają się, w weekendy i przed świętami, czy np. podczas tzw. dni rabatów/ nocy zakupów etc.

apropos, zastanawiam sie dlaczego u nas (w sensie w Anglii) jest obchodzony black Friday...
moze jestem lewa z historii, ale swieto dziekczynienia to amerykanskie jest, nie?
anyway, znizki powalaja, wiec luz.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mirra20
mirra20
  23 listopada 2012
massacre
massacre: apropos, zastanawiam sie dlaczego u nas (w sensie w Anglii) jest obchodzony black Friday... moze jestem lewa z historii, ale swieto dziekczynienia to amerykanskie jest, nie? anyway, znizki powalaja, wiec luz

w Pl nie ma ani black Friday, ani wyprzedaże posezonowe nie są jakieś zawrotne
agoosiaaa
agoosiaaa
  23 listopada 2012
massacre
massacre: apropos, zastanawiam sie dlaczego u nas (w sensie w Anglii) jest obchodzony black Friday... moze jestem lewa z historii, ale swieto dziekczynienia to amerykanskie jest, nie? anyway, znizki powalaja, wiec luz.

jest obchodzony?
czemu ja nic o zadnych znizkach nie wiem :wtf: ??
massacre
massacre: kopanie w nocy dziur w ogrodku, lubie gdy sasiedzi sie zastanawiaja, co robie :D

:crylol:
massacre
massacre
  23 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jest obchodzony? czemu ja nic o zadnych znizkach nie wiem ??

no wlasnie jestem zaskoczona, zawsze myslalam, ze dla Anglikow to tylko ten dzien, w ktorym stwierdzili, ze wola Indie od USA :rotfl:
Powaznie, Modalu ma 30% znizki na wszystko, do tego sie wkurzylam bo jak kupujesz torebke Pippa z portfelem (tak jak ja kupilam jakis czas temu) to masz £44 mniej.
Superdry ma znizki, na pewno Hollister bo to amerykanska firma. BodyShop ma bodajze tez 30% wszystkiego. Filofax tez (spojrzalam bo musze organiser na 2013 kupic).
I wszedzie Black Friday, Black Friday, Black Friday - do usrania
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  23 listopada 2012
Kremiki sopot spa, chyba się uzależniłam od nich ;D
w00tjump
w00tjump
  24 listopada 2012
rano zobaczylam rossman bez tlumu kobiet dopychajacych sie do szaf z kosmetykami to...

3 lakiery do paznokci, kooolejna szminka rimmel by kate, blyszczyk 'powiekszajacu usta' wibo
Adidasowa
Adidasowa
  24 listopada 2012
sweterek pomarańczowy :zakochany:
Wiertlo92
Wiertlo92
  24 listopada 2012
Psyche30
Psyche30: Kremiki sopot spa, chyba się uzależniłam od nich ;D

ukrywasz zmarszczuchy :lol:

ja myślę o zakupie nowych butów typowo na zimę.

bądź

albo

które warto brać :mrgreen: ?
moonlight30
Reputacja: 2 | BluzgometrTM: 22
moonlight30
  24 listopada 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ukrywasz zmarszczuchy

zapobiegam :fakju:

3 masakra, 1 mi się podobają ale nie ten kolor.
Wiertlo92
Wiertlo92
  24 listopada 2012
moonlight30
moonlight30: 3 masakra, 1 mi się podobają ale nie ten kolor.

to czarne

czy brązowe?

bardziej te drugie co :ziober2:
Wiertlo92
Wiertlo92
  24 listopada 2012
albo to :napalony: akurat z CCC

ten będzie idealny!
funlove
funlove
  26 listopada 2012
Od wczoraj jestem szczęśliwą właścicielką tej bluzy. Jest bardzo przyjemna w dotyku, cieplutka i co najważniejsze - z odpowiednim przekazem :)
http://w.fotka.pl/46e0f39934.jpg
funlove
funlove
  26 listopada 2012
Zapomniałam dodać, że bluzę kupiłam przez bloga http://mefor-passion.blogspot.com/p/sklep-internetowy_24.html
styka51
styka51
  26 listopada 2012
Wyczuwam reklamę ...