massacre: adidasowa ma banana... jest jedna z nich?
czyli?
styka51: Tak, nie będę ukrywać, iż mnie irytuje
mogłabyś to napisać wprost do mnie, a nie "za plecami" ? Poza tym mnie irytuje wiele rzeczy i osób, ale trzeba umieć ignorować. Niedawno mi ktoś to uświadomił, żeby nie rzucac się od razu do gardła komuś tylko lepiej przemilczeć lub czasem, w skrajnych przypadkach, zwrócić delikatnie uwagę.
massacre: Zauwazylam jej "dzialalnosc" na MiU. Ktora jeszcze taka cwaniara?
Coś złego zrobiłam? Posty mi wolno pisać.
Konto usunięte: myslalam, ze jestem odosobniona w swoich odczuciachXD
może skomentujecie własne zachowanie? Jak same nabijacie pościki? Widzicie tylko innych. Fajnie się krytykuje kogoś, ale można czas spojrzeć na siebie? Tak było spokojnie tutaj bez was.
Konto usunięte: jak dla mnie, to ona tylko nabija sobie posciki, zeby zdobyc troche fejmu na forum. ale jak dla mnie, tak se jej to wychodzi;)

odezwała się ta co nie nabija

odpowiadam na pytania z tematów i wyrażam swoją opinię. Jak ktoś mnie zaczepi to odpowiadam. Nie nabijam sama z siebie. O mnie piszesz, ale o takim jednym to już nic nie napiszesz, który założył temat o kupie

I nie zdobywam ani fejmu ani żadnych przyjaciół na forum. Po prostu wy macie takie stereotypowe podejście do każdego nowego użytkownika na forum. jak tylko coś pisze to od razu nabijacz/troll etc.
Jak już nie raz i nie dwa pisałam, istnieje na forum taki
harem i to jest takie kółko wzajemnej adoracji, jego zasady polegają na tym, aby każdego nowego zjechać za każdy post na forum.
Dziękuję za uwagę.