styka51
styka51
  5 czerwca 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Abaddon
Abaddon: Lat z dwa,może trzy,kit z tym. ważne że w głowie nadal pamięć jest xD

no, parki fotkowe, poważna sprawa, tak jak wszyscy tu.
Abaddon
Abaddon: Piszą,od wczoraj tak czytałem tematy wszelakie, pełno tego jest, inaczej bym nie zauważył nawet :)
możliwe, nie zwróciłam uwagi.
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak jak wszyscy tu.

E,ą dość poważne tu jest :and: A na PW zwała w... koniec na dziś,zaszalałem z postami 263a
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Abaddon
Abaddon: E,ą dość poważne tu jest A na PW zwała w... koniec na dziś,zaszalałem z postami

na PW to mam jednego rozmówcę od dłuższego czasu, na resztę nie odpisuje, odblokowałam PW jakiś czas temu i chyba znów zablokuje, bo niedorozwoje z fotki ciagle piszą to samo.
Abaddon
Abaddon: .. koniec na dziś,

no pa d83ddc4b
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jednego

d83dde31 Na Ciebie to faktycznie (nie)za mało xD

Konto usunięte
Konto usunięte: znów zablokuje

To dupy tam Tobie już nie zatruję :/
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Abaddon
Abaddon: Na Ciebie to faktycznie (nie)za mało xD

czasami można popisac o pierdołach, byle nie za duzo i za często, byle nie pierdzielił o fotce, i o swoich problemach zyciowych i miłosnych, mnie nie obchodzą problemy mojego rodzeństwa a co dopiero kogoś w internetach.
Zresztą sam wiesz jak tu zamienisz z kimś kilka zdan, to się odczepic później nie idzie.
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: byle nie pierdzielił o fotce

Jak nie o tym,to może stąd tematy o d83ddc47
Konto usunięte
Konto usunięte: problemach zyciowych i miłosnych

...choć w dużej mierze to również życie fotkowe :D
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Abaddon
Abaddon: ..choć w dużej mierze to również życie fotkowe :D

jak mam rozmawiać z 3 lub 4 osobami o niczym na PW, to wole jednak film sobie włączyć, albo poczytac inne forum.
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: film sobie włączyć

Z tym mam duże braki, kiedyś bardziej aktywnie oglądałem..gdzieś to mi uciekło, pewnie chwilowo, jak niemal wszystko.
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Abaddon
Abaddon: Z tym mam duże braki, kiedyś bardziej aktywnie oglądałem..gdzieś to mi uciekło, pewnie chwilowo, jak niemal wszystko.

Filmów Ci proponować nie będę, bo to i tak bez sensu. Ostatnio nawet nic nie sciągałam, znalazłam na YT filmy całe, których nie widziałam, niekoniecznie z najnowszego kina.
Dobra spadam z tego działu, bo zasyfiliśmy tu nieźle.
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zasyfiliśmy

Faktycznie, dodam na odchodne że kiecka fana, no xD
Abaddon
Abaddon
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zasyfiliśmy

Faktycznie, dodam na odchodne że kiecka fana,no xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 sierpnia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie nie obchodzą problemy mojego rodzeństwa a co dopiero kogoś w internetach.

Szanuję. xD
Zawsze Cię miałam za taką ciepłą kluchę, ale od pewnego czasu mam wrażenie, że bliżej Ci jednak do zimnej jamniczki. W sumie nie wiem skąd tamto wrażenie...
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 sierpnia 2014
A propo problemów ludzi, mam dokładnie to samo, ale uwielbiam, kiedy ludzie chcą się mnie poradzić w jakiejś sprawie, strasznie mnie to dowartościowuje no i mogę się powymądrzać, mimo, że tak naprawdę zawsze mam 'tbw' na to, jak się sytuacja dalej potoczy :D

Oczywko chodzi mi o ludzi z mojego otoczenia, a nie ludzi "z internetu", bo tacy to się mnie nawet o rady nie proszą, chlip.
praksyda
praksyda
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Szanuję. xD Zawsze Cię miałam za taką ciepłą kluchę, ale od pewnego czasu mam wrażenie, że bliżej Ci do takiej zimnej jamniczki. W sumie nie wiem skąd tamto wrażenie...

zimna jamniczka, lis o dwóch twarzach, trochę tego tu jest.
Konto usunięte
Konto usunięte: A propo problemów ludzi, mam dokładnie to samo, ale uwielbiam, kiedy ludzie chcą się mnie poradzić w jakiejś sprawie, strasznie mnie to dowartościowuje no i mogę się powymądrzać, mimo, że tak naprawdę zawsze mam 'tbw' na to, jak się sytuacja dalej potoczy :D

Kiedyś do mnie kolega zadzwonił, bo dziewczyna go zostawiła, teraz już sa po slubie i wszystko ok, ale nie byli ze sobą kilka miesięcy, nie byłam za tym zeby byli ze sobą, bo drugi raz go zostawiła a on jak pies na jej zawołanie przylatywał, ona sie wykindrzyła i wracała do niego, ale jak słyszałam jego lamenty ciagle, to juz nawet chciałm zeby do siebie wrócili, bo juz miałąm go dosyć XD
MartaKarinka
MartaKarinka
  15 sierpnia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: trochę tego tu jes

tyle atencji2755
Konto usunięte
Konto usunięte: Kiedyś do mnie kolega zadzwonił, bo dziewczyna go zostawiła, teraz już sa po slubie i wszystko ok, ale nie byli ze sobą kilka miesięcy, nie byłam za tym zeby byli ze sobą, bo drugi raz go zostawiła a on jak pies na jej zawołanie przylatywał, ona sie wykindrzyła i wracała do niego, ale jak słyszałam jego lamenty ciagle, to juz nawet chciałm zeby do siebie wrócili, bo juz miałąm go dosyć XD

trudne sprawy...
W sumie tak myślę, przykre jest to, że nie obchodzą mnie żadne problemy, nawet bliskich osób (pomijając choroby i śmierć) no chyba, że sytuacja w jakimś stopniu mogłaby mnie dotyczyć i mieć wpływ na moje życie, to zmienia postać rzeczy. Ja tam mogę doradzić i okazać empatię, próbować wczuć się w sytuację i doradzić, co sama bym zrobiła, ale jpg na to, czy moja przyjaciółka w końcu zerwie z chłopakiem czy dalej z nim będzie, nie obchodzą mnie też niczyje problemy rodzinne, szkolne, zawodowe i finansowe, czy to egoizm? Myślę, że nie, bo zawsze służę dobrą radąd83dde0a ale nie mam zamiaru żyć czyimś życiem. Dlatego właśnie szanuję Twoje zdanie w tej kwestii i masz jak najbardziej zdrowe podejście.

__
wątek o modzie, a my tu podejmujemy poważne życiowe tematy xd
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.