Mam taki mały problem . Mam szpilki , niestety w podeszwach zrobiły się dziury .
Czy można z tym coś zrobić ? Opłaca się z tym isc do szewca ?
lista tematów
Szpilki strona 1 z 2
BujajSieNaDwa91: Mam taki mały problem . Mam szpilki , niestety w podeszwach zrobiły się dziury .
Czy można z tym coś zrobić ? Opłaca się z tym isc do szewca ?
zależy za ile te szpilki, ja za podklejenie podeszw szpilek zapłaciłam 25zł
w dużych miastach zapewne drożej sobie liczą, więc jeśli buty nie były drogie to raczej się nie opłaca :)
kobiece buty są jednorazowe, gdy się popsują kupujecie nowe
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało 
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

BujajSieNaDwa91: Mam taki mały problem . Mam szpilki , niestety w podeszwach zrobiły się dziury . Czy można z tym coś zrobić ? Opłaca się z tym isc do szewca ?
A zareklamuj. :) Kupiłam sobie ostatnio buty - krzyżówka męskich "garniturowych" pantofli i jazzówek. Ze cztery wyjścia i podeszwa się odkleiła, co mnie zdziwiło, bo buty skórzane i dobrej firmy. Zaniosłam do sklepu, wypełniłam kwitek i bez problemu zostąły przyjęte do reklamacji. Naprawili cacy, bez zająknięcia. Jeszcze ekspedientka klarowała mi kilkanaście razy, że reklamacja to absolutne prawo klienta i bardzo dobrze że je przyniosłam. :P Reklamacja jest darmowa, a u szewca - zwłaszcza dobrego - możesz sporo zapłacić.