Witam, nie za bardzo mam z kim porozmawiać na ten temat a jest dla mnie ważny i nie daje mi chwili spokoju wiec liczę na wasze opinie i możliwe rady w danej sytuacji. Moja dziewczyna posiada przyjaciela, z którym przyjaźni się od 4 lat. Dodam ze takowy przyjaciel ma żonę, z która zna się od 16 lat i posiadają razem dwójkę dzieci. Ostatnio byliśmy właśnie u Przyjaciela mojej dziewczyny i napotkałem się na niecodzienna i pierwsza taka dziwna i nieco kreująca sytuacje dla mnie. Moja kobieta poszła załatwić się do toalety w której był już jej przyjaciel, bez żadnych skrupułów rozebrała się aby usiąść na desce klozetowej przy czym można się domyślić ze było jej widać gole ciało w tym co na dole a on wszystko to widział, przy czym jeszcze roześmiani rozmawiali ..strasznie mnie to meczy bo nie wiem jak mam się zachować, jakie wnioski wyciągnąć itd. Proszę was o szczera radę.
Dziewczyna a jej przyjaciel
Według mnie nie masz się czym przejmować bo to jest Przyjaźń z która można się bardzo rzadko spotkać twoje dziewczyna ma zaufanie do swojego Przyjaciela i może po 1 rozmawiać z nim o wszystkim i po 2 robić przy nim wszystko. Miej zaufanie do swojej dziewczyny i tyle. Postaw się w jej sytuacji co by ona zrobiła jak ty byś przy swoim przyjacielu poszedł do WC i zrobił co trzeba bez żądnych zahamowań co ona by sobie wtedy pomyślała.
Takie porozumienie i zaufanie przyjacielskie bywa, ale jest mi obce.
Nie wyobrażam sobie abym mogła z przyjacielem pójść do toalety. To zbyt prywatny i krępujący moment.
Zamiast zadawać tutaj pytania, porozmawiaj ze swoją partnerką o swoich obawach. Związek opiera się na rozmowie, szacunku i zaufaniu. Powiedz jej o swoich obawach, o tym, że jest to dla Ciebie niemiłe i nie chciałbyś takich sytuacji w przyszłości. Powinna uszanować Twoje zdanie.