Co sądzicie o zmianie ulic w Żyrardowie,Białymstoku?
Czy Pilecki,"Łupaszko" nie są godni upamiętnienia?
Komuna wraca strona 1 z 4
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!
O czym wy piep...rzycie? Jaka komuna jest ciągle? Wy chyba nie wiecie jak w ogóle wyglądało życie szarego człowieka za komuny. Teraz w Polsce co drugi Polak ma już własne auto, którym dojerzdza do pracy, szkoły, na zakupy etc.... Ludzie w tych czasach u nas mają kasy jak lodu, a co za tym idzie, chodzą na zakupy, kupują drogie ciuchy, komórki, gadzety i nie stoją za tym w kolejkach od rana do wieczora jak to bywało w tamtych czasach, tylko kupują od razu. W tamtych czasach, to za szarym mydłem stało się w kilometrowym ogonie przez pół dnia, a;bo i dłużej, a gdy przyszła już twoja kolej kupowania, to wtedy sprzedawca jedynie rzekł- nie ma sprzedane. Owszem wtedy może i szary obywatel PL miał trochę lżej ze załatwieniem różnych spraw, może i miał tej kasy w brud ale co z tego, że ją miał, skoro nie było gdzie jej wydać, bo w sklepach na półkach było zawsze pusto. Dzisiaj w sklepach jest wszystko, jedna osoba w PL ma nawet po 3 auta, parkingi w miastach pozajmowane, że nie ma gdzie parkować, a wy tu pie....przycie, że komuna jest nadal. Chyba w waszych pustych łbach heh
To prawda. Rzadza nami komunisci. Otrzasnij sie w pore
Prawda jest taka, że słyszy że dzwonią, ale nie wie w którym kościele. https://dorzeczy.pl/kraj/16370/Lista-PZPR-owcow-i-wspolpracownikow-SB-w-PO-Kukiz-odpowiada-na-akcje-Piotrowicze.html
Teraz mamy nowy rodzaj "komuny",LGBT,ekologia,poprawność polityczna,mowa nienawiści,gender,wszystko to służy do kneblowania obywateli,jest pałką na niepokornych!
Kto nie chce kiedy może,zechce gdy nie będzie mógł!
A ja mam wrażenie że ona wraca, powoli od 2015 rozciąga się na coraz nowsze kierunki. Inflacja galopuje, ceny rosną a ludzie się cieszą z nowych programów typu 500+, matka+, mieszkanie + etc. Tylko niestety tam gdzie nie powinno się ingerować tam zamyka się konstytucyjne prawa. Szkoda że naród jeszcze się nie obudził, żeby nie było za późno i nie został z ręką w nocniku
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
To musisz ludzi uświadomić. Wyjdź z domu w samym bikini i zrób demonstracje
Szanuje oczy innych 🤣 i mam to w dupie. Żyje mi się gorzej ale póki mam co jeść, w co się ubrać i na rachunki, idę i głosuje na to co uważam za słuszne. A ludzie niech wierzą że daje im się 50o zł i nie zabiera 1000
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает