Co oznacza w dzisiejszym pokoleniu przyjaźń Albo uprzejmość gdy komuś pomagasz A 2 strona ma wyjechane na to
Przyjaźń
Przyjaźń hmm to wspaniałe doznanie mając świadomość że możesz ze swoją przyjaciółka lub Przyjacielem pogadać o wszystkim ( dosłownie) to jest nie do odpisania ( ale pamiętajmy że przyjaźń nie rodzi się z pytania)
Powiem wam 1dno miałam przyjaciela ale zginą przy mnie na oczach pomagal mi gdy go poczebowalam był facetem miał swoją dziewczynę która też lubiłam za wsze we 3ke i dogadywali my się razem mieli my w planach wyjazd z tego kraju uciec ale on zginą pod trakrorem ona na raka ale gdy on umierał mi na rękach powiedział mam byc sobą i nie poddawać się sa owszem różne przyjaźnie ale taka jak nasza była to nigdy nie zapomnę zawsze gdy mogłam mogłam liczyć A dziś gdy prubuje na nowo komuś zaufać na taka sama przyjaźń ona rodzi się w kłamstwie więc dziś przyjaźni nie ma jest tylko blew i zakłamanie mówia nie zostawię nie pomogę albo pomogę ale później jak coś nie tak oleja i jak Tu zaufać komuś aby mieć podobną przyjaźń
Hello