A ja mam dzisiaj urodziny. Tradycyjnie ,tort w kształcie pomnika i setka ze szkiełka po zniczu.😉 Urodził się ktoś jeszcze dziwnego dnia?
Urodziny strona 1 z 4
[quote=piekloWgDantego]
A ja mam dzisiaj urodziny. Tradycyjnie ,tort w kształcie pomnika i setka ze szkiełka po zniczu.😉 Urodził się ktoś jeszcze dziwnego dnia?
wszytskiego najlepszego ja sie urodzilam na sam koniec wakacij :)
nie wiem co sie wtedy działo ale tez jakas dziwna data chyba kazdy z nas sie urodził z dziwna data :)
17 wrzesień
agresja ZSRR na Polskę
Telewizja Polska wyemitowała premierowy odcinek serialu Lalka
Wybuchła wojna domowa w Grecji
a w dniu moich urodzin, 17 września 1994 – Na antenie TVP2 wyemitowano premierowe wydanie teleturnieju Familiada
Michał wszystkiego najlepszego i tego co sobie tylko wymarzysz.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
A co do dat 1.09 syn 🤣 cóż II wojna światowa też, 13.03 moje, na moje nieszczęście zawsze musiałam obchodzić urodziny u babci bo babcia Krystyna. Od 13 lat tego nie robię.
Я удалю secret chat
Wiesz co jest w tym wszystkim zabawne? Tą datę dostałam 18.01 na karcie ciąży, lekarz powiedział żebym się nie przejmowała bo i tak tylko 3% dzieci rodzi się w terminie 🤣 miałam też kiedyś chłopaka z tej daty, 1.09 nawet ostatnio się widzieliśmy - no cóż jedna firma, i tak się wypytywał więc mu powiedziałam „Michalku mam syna i urodził się 40 lat po Tobie” no i całe szczęście wyszedł
Я удалю secret chat
Moja kumpela urodziła się w piatek 13stego...:D
W dniu moich urodzin, 2013 roku- Z okazji zakończenia Roku Wiary w Watykanie po raz pierwszy w historii wystawiono na widok publiczny szczątki św. Piotra.
Pytanie! Ktoś był? Ktoś widział? :D