Nie rozumiem tego kobiety strona 1 z 2
Fakt ze zarabiamy mało ale czy to nasza wina .Ze mamy nieudolne rządy .A ta kobieta zarabia normalnie zadne kokosy jesli tam mieszka i żyje.Ukraincy tez sa bogaczami gdy u nas pracuja.a tam przyjadą.
O jakich znajomościach piszesz? Bierzesz ofertę pracy w mieście x jedziesz na rozmowę i tyle. Podoba się bierzesz pracę nie podoba się jest xxx ofert pracy. Można wybierać przebierać i wręcz stawiać warunki. Nie podoba się jedna patrzysz na następną. W dzisiejszych czasach albo pracujesz bo to lubisz i wówczas aspekt finansowy nie jest brany pod uwagę albo pracujesz dla kasy. To Twoje życie Ty wybierasz.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Tak ale te oferty sa za 1650zl Mówimy o dobrze platnyh czyli unijnych Oferte musza złozyc żeby bylo legajnie czyli cw.A dostaje znajomy.Znam kogoś co 10lat pracował w firmie niemieckiej Jak przyjechał do polski złożył 500cv.I nie dostał pracy Wyklada na ZGPSie Tam pracowal po studiach Jest doktorem ekonomi. Takie sa realia A twoja teoria. W firmie niemieckiej był dyrektorem.
Nie wiem gdzie widujesz takie oferty bo ja takich nie widuje.
Ja przez to rozumiem powyżej 2 tyś euro.
takie rzeczy to być może jeszcze gdzieś na państwowe oferty pracy, gdzie zaiste musi iść przez Biuro informacji krajowej
W dzisiejszych czasach nie jest problemem znalezienie dobrej pracy, tylko problem stanowią ludzie. Masz fach w ręce to go masz i potrafisz się sprzedać. Ja też kiedyś szukając pracy wysłałam 500 cv, i co i nic, bo szukałam pracy poniżej swoich kompetencji. Szanuję każdą pracę bo żadna nie hańbi. Jak kolega jest doktorem po ekonomii to tym bardziej się dziwię że nie znalazł pracy w Warszawie/Krakowie/Katowicach/Wrocławiu/Poznaniu czy Gdańsku. To że ktoś ma papierek nic nie znaczy w dzisiejszych czasach. Liczy się fach w rękach i umiejętności a nie papier
Gradziu tu nie ma nic do tego jaką masz szkołe, ja mam 2 kierunki studiów mąż ma technika ekonomistę ;p i co z tego? Ja zarabiam 1/4 tego co on xD i poważnie ja lubię to co robię i sprawia mi frajdę, a on pracuje dla rodziny i robi to co lubi ;p
Я удалю secret chat
PLus 500+ i nie trzeba za chlebem jechać za granicę :D Tak czy siak to połowa szczęścia robić w robocie to co się lubi bo najgorsze to trzymać się roboty w której nic tylko się człowiek stresuje i robi za 3 osoby a wypłata tylko jedna.
Gradziu za 500+ to nawet na żłobek nie starcza 🤣 500+ to nawet na paliwo do aut nie starczy 🤣 500+ to nawet na czynsz we własnym mieszkaniu nie starczy. No ale lud tak zagłosował więc mój głos się nie liczy wcale. A na co starcza mi 500+ na fryzjera i na karnet na siłownie i czasem co 2 miesiąc na warsztaty z gotowania 🤣🤣🤣🤣 a ludzie się tym jarają jak fajerwerkami w sylwestra. Prawda jest taka że co z tego że wow od 3 miesięcy dostaje tą zapomogę ale przy składniku PIT i tak mi zabiorą.
Я удалю secret chat