Czemu kobiety gdy mają kogos szukają nowych?
Kobiety strona 2 z 6
Kobieta ustawiona finansowo wtedy moze sobie pozwolic na przystojnego gołodupca w przeciwną stronę to nie działa gdy kobieta poleci na gołodupka to nawet sex nie pomorze gdy siana nie będzie kolo przynosił zwłaszcza jak laska nie ma swojej kasy. Teraz sporo daje 500+ i niestety z czasem to się odbije na naszym społeczeństwie. Oby tylko bykowego nie wprowadzili bo bede musial poszukać dla siebie jakiegoś potwora XD
a czymże jest to 500+ jak pakowaniem społeczeństwa w długi. Moje dziecko ma 2 lata, i od 3 miesięcy pobiera swoje 500+ (nic innego typu becikowe mu nie przysługiwało) szczerze mnie to nawet nie grzeje, zatankuje auta i nie ma, na żłobek nie starczy nawet, wolałabym nie mieć 500+ a ceny mieć z 2015 roku. Tylko kompletny idiota myśli że rząd ma i im daje. To jest kasa Nas wszystkich pracujących. Gdyby tak podatek dochodowy zmniejszyli o połowe do 16% to bym srała na to 500+ jeszcze bardziej. Także nie wiem czym tu się cieszyć, 500+ to datek dla tych co się nie chce pracować, i kolejna zapomoga dla nich w koszyku.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Stare pudernichy może i tak ale jak jeszcze w miarę młoda to nie będzie brała jakiegoś walusia co to nie wiadomo z kim się grzmocił stać ją na zabawę i przebieranie oczywiście serce nie sługa i wy baby często zamiast głową to sercem myślicie no i jest jak jest.
Co nie wszyscy narzekają na 500+ i na PIS ale 500+ BIORĄ nie rezygnują XD Paradox jednym słowem :D Wydać swoje 500zł na paliwo a wydać czyjeś 500zł na paliwo :D Jak dla mnie 500+ powinien być a i owszem ale tylko dla Obywateli POLSKICH i wyłącznie dla biednych rodzin gdzie oboje rodziców pracują za najniższą krajową... Tak czy inaczej aby utrzymać władzę trzeba plebsowi rzucić marchewkę PO kradło dla siebie a PIS Kradnie wszystkim i rozdaje wszystkim XD i władzę utrzyma Kaczor to geniusz XD. Najbardziej mnie śmieszą media POLSAT i TVN przedstawiają swoją rzeczywistość a TVP i Trwam swoją rzeczywistość XD I gdzie tu szukać prawdy najlepiej wyłączyć TV i włączyć myślenie.
Gdzies tam w internecie wypowiadaja sie psychologowie w taki sposob, ze kobiety sa bardzo wrazliwe na wszelkie emocje, lacznie z tymi negatywnymi zwiazanymi z rozstaniem wiec najpierw szukaja nowego typa nim zostawia starego, po to zeby nie musialy cierpiec.
Gradziu o tym co mówią w tv niestety rozmawiać nie mogę 🤣 nie mam tv, nie oglądam. Ja widzę po prostu ceny w sklepach. Przykład golabki moje ulubione danie. Na ogół kosztowało mnie to jakieś 5 zł za kapustę 13 zł za mięso i ryż do tego i cebula. Za 20 zł miałam obiad na 3 dni. Kupiłam dziś kapustę -18 zł 🤣 kupiłam mięso 17 zł kupiłam cebule za 2 i ryż za 3 zł. Koszt gołąbka wzrosl mi 2 krotnie 🤣 a wszystkiemu niestety winny jest obecny rząd. Ale i tak wygra bo daje
Я удалю secret chat
Ja mam dwa ale też nie oglądam czasem tylko włączę jakiś piracki film XD
Ceny towarów są bardzo uzależnione od prawie wszystkiego jak nie od paliwa to od płacy minimalnej od podatków sratków i na pogodzie skończywszy tak czy siak ty masz 500+ więc powiedzmy że ci się to kalkuluje a co jeśli ktoś nie ma dzieci wtedy taka osoba faktycznie musi zacisnąć pasa ale tak czy siak pieniądz robi pieniądz tylko jak to w życiu bywa nie ma nic za darmo oby tylko rząd nie przesadził z tym rozgłaszaniem jak to w naszym kraju jest wspaniale za komuny w TV to samo mówili że jest super pięknie i nie ma co narzekać. Cieszmy się zatem z tego co mamy bo w wielu krajach aż tak kolorowo nie mają.
Napisze z perspektywy matki czyli mnie i matki innego dziecka nie pracującej. Nowy obywatel się rodzi rodzę ja i ona. Ona dostaje 1000 becikowego -gratyfikacja często kolejny 1000 z pomocy społecznej. Ona dostaje 1000 zł co miesiąc kosiniakowego, na koniec jej chłop dostanie „ulgę na dziecko” bo mają, do tego rodzinne i inne bo ona nie pracuje, a partner wymiarze najniższy dochód bo reszta pod stołem, suma Summarum księżniczka wychodzi lepiej niż ja osoba pracująca. Rodzi się mój Ignacy rodzice na rozdzielnisci majątku. Nie Ignacy nie dostanie becikowego bo oboje rodzice pracują i coś tam zarabiają. Kosiniakowego nie bo przecież ja pracująca, ulga na dziecko? A costy mama zarabia grosze 5o tys rocznie, limit jest 56 ale nie rodzice mimo majątków rozdzielnych 🤣 no w takich przypadkach jak becikowe, ulga ba dziecko liczeni są razem. No i pozdro. Tak dostał mój syn już 3 razy 500+. Tyle że i tak całość mi zabiorą a w zasadzie ojcu 🤣 w 32% podatku. A co do tego co się w państwie dzieje. Ja się nie wstydzę ze mam konta w zagranicznych bankach i tam cześć tego co odłożę wysyłam. Nie chce zostać z ręką w nocniku
Я удалю secret chat
Damian już nie przesadzaj. Ale np wiele osób nagle stać było na nowe auta bo ratę za auto sponsoruje 500+. Zamiast kupić sobie 10 letnie audi za 20 tys to kupili nowe auto z salonu z 40 🤣
Я удалю secret chat