Ja jestem nieprzerwanie na Fotce od 2005. U mnie w mieście zlikwidowano tramwaje to jadę do Ciebie. Muszę się czepiać w obcym mieście.
lista tematów
Czep się tramwaju.
Konto usunięte: Swieżo. Z sierpnia, gdy jechalem nad morze w ujście rzeki Świny, zwanym Świnoujście, wstąpiłem do Szczecina na obiad. Pozdrawiam aktualnie z Wielkopolski.
I jak Ci sie podoba miasto, cóż takiego zobaczyłes? Ze Wały to juz wiem :DOdznaka lśni i czeka :D
Odznakę oddałem i na wakacje wyjechałem.
Chyba nie, lecą z konkursami to coś nowego zawsze jest.
Wpadłem na chwilę. w Zasadzie z ciekawości i na obiad.
Lubię duże miasta to mi się podobało. Lecz trafiłem na porę gdy wszyscy uciekali na peryferia. Można było wjechać do miasta lecz na wyjeździe korek. Ja sam dałem nogę nad prawdziwe morze, a tam zastana sytuacja:
Dzika plaża w Świnoujściu
Gdybyś miał kobietę która wiecznie gada że piszesz z "jakimiś babami na forum" to byś zrozumiał ;)
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
W Szczecinie jeździ taki zabytkowy tramwaj, jeździłem takim i mówiąc szczerze fajna sprawa. Pamiętam w dzieciństwie to była frajda, ech te wspomnienia.
Konto usunięte: W Szczecinie jeździ taki zabytkowy tramwaj, jeździłem takim i mówiąc szczerze fajna sprawa. Pamiętam w dzieciństwie to była frajda, ech te wspomnienia.
W wielu miastach jeżdżą zabytkowe tramwaje. Jadąc rok temu ze Śląska nad morze spotkałem taki który był punktem informacyjnym. Niestety tory kończyły się tuż za tramwajem i nie szło pojeździć. Mimo to bardzo mi się spodobał:
Fajny klimat, niestety lampa błyskowa za bardzo rozświetla noc. Sam się zastanawiam nad robieniem zdjęć w nocy np. gwiazd lub księżyca. A tramwaj wygląda z tyłu jak pudełko tic taców.
Juz chciałam zapytać czy to Twoje autko utopione, ale po rejestracji wnioskuje, że nie :D Jak masz jakieś fotki to pokaż. :PHmm, ani razu takim nie jechałam.. Chętnie skorzystam z takiej okazji gdy się trafi. :))Hmm troche przypomina mi ten który widziałam w Poznaniu. :)Ciekawe porównanie. :D
Konto usunięte: W wielu miastach jeżdżą zabytkowe tramwaje. Jadąc rok temu ze Śląska nad morze spotkałem taki który był punktem informacyjnym. Niestety tory kończyły się tuż za tramwajem i nie szło pojeździć.
A Ten gdzie się eksmitował znowu!
Mnie po ostatnich letnich plenerowych zdjęciach nieco się odechciało fotografowania. Z lenistwa nie poświeciłem w nocy latarką i złamałem statyw w ciemności. Tak więc czeka mnie zakup nowego. Przed świtem obudzili mnie wędkarze wodujący łódkę więc się nie wyspałem. A że byłem nad wodą to obowiązkowo trzeba uważać aby nie przekarmić komarów swoja obecnością.
O tej porze pudełko było puste. Zakaz wstępu tiktakom :(
Konto usunięte: Juz chciałam zapytać czy to Twoje autko utopione, ale po rejestracji wnioskuje, że nie :D
To nie był mój samochód. Jechał ktoś po dzikiej plaży i nagle hop do Bałtyku :D
Coś bym znalazł:
Oglądałem statki na nabrzeżu. U mnie w mieście na Górnym Śląsku tez mamy kanał. Na końcu kanału jest nieduży port z dwoma basenami . Skąd spławiany był węgiel Odrą za pomocą barek. Są to jednak małe jednostki pływające dlatego chętnie oglądam większe.
Sam się nad tym zastanawiałem.
Ile ich tam było.
Pewnie uchodźcy się nim poruszali, tak uciekali że aż hop do Bałtyku był.
HardStyle