Zastanawia mnie fakt czemu tak się dzieje że dostaje ciągle głosy ostatnim czasem na " NIE ". Naprawdę tak źle ze mną...?
Czemu kobiety dajecie mi na " NIE "
Tego pewien byc nie mozesz. Nie wiesz, co kazda laska z osobna odpisze. Ja napisalam moje zdanie, inna moze napisac swoje..nie wrzucakabym KOLEJNY RAZ wszystkich lasek do jednego worka.
Zgadzam się z tym. Ja często zagaduje do rożnych kobiet a odpowie może jedna na 50 i to zazwyczaj w taki sposób ze to mi się odechciewa z nią rozmawiać. Oczywiście normą jest to, ze nawet nie potrafią się przywitac na początku rozmowy. Proste dziewuchy, ktore nie potrafią złożyc poprawnego zdania. Uwazają, ze skoro mają "wygląd" to innych walorów nie potrzebują. Lepiej omijac takie panienki.
czesto za profilami tych prostych dziewuch, ktore nie potrafia zlozyc poprawnego zdania, kryja sie jeszcze prostsi chlopacy, dla ktorych nie tylko prawidlowe napisanie, ale i wyslowienie sie stanowi czasami bariere nie do pokonania.
A ja myślalam, ze to tylko "atuty" facetów tutaj 😱
Poważnie ale macie problemy. A ja nie piszę do nikogo i mi dobrze z tym. Nie odpisuje jak widzę teksty "cześć kochanie", "siema skarbie" lub podobne bo to strata mojego czasu, skoro ktoś nawet nie poświęcił 5 sekund na przeczytanie profilu to ja mu też nie muszę poświęcać czasu. Oceniam wygląd, patrze na profil a potem decyduje czy dać serduszko czy nie. Na ogół daje tym biednym pokrzywdzonych chłopcom serduszko bo mają niską średnią i co z tego? Nic.
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Sugerujesz ze to faceci ze zdjęciami kobiet, czy to była jakas aluzja w moją stronę?
Egocentryzm wymaksowany na 100%, jeśli coś robią (lub nie robią) nasze kochane 2 pępuszki świata to one myślą, że każdy a przynajmniej większość też to robi - jednocześnie piszą, żeby nie uogólniać. Logiki brak za to hipokryzji całe mnóstwo
Pytasz wujka google o "hipergamię kobiet" - to żadna tajemna wiedza, temat opisany i dobrze znany. W prostych słowach chodzi o to, że "proste dziewuchy które nie potrafią złożyć poprawnego zdania", olewają "prostszych chłopaków, dla których nie tylko prawidłowe napisanie, ale i wysłowienie stanowi czasami barierę nie do pokonania", celując WYŁĄCZNIE w typów kilka oczek powyżej swojej ligi - stąd armia beta orbiterów białorycerzy gryzących się między sobą o względy "księżniczek" które są grubo poniżej ich poziomu
Ja generalnie doradzałbym omijać wszystkie dziewczyny z internetu - przerośnięte ego, przerobione zdjęcia, brak zainteresowań tak w skrócie można określić 95% użytkowniczek, pozostałe 5% ma stałych partnerów, a na portalu są tylko dla rozrywki i farmienia atencji którą utraciły w realu po tym jak weszły w stały związek.
Nie moja wina, że totalnie zlewam co tu się dzieję i się tym w ogóle nie przejmuje. Nigdy nie czułam się jak pępek świata i nim nie byłam.
Я удалю secret chat
To po co się wypowiadasz o tym co tu się dzieje? Nie znam się ale się wypowiem tak?
Niemniej każdy argument zaczynasz od "a ja..." he he he
Nigdy nie utraciłam atencji bo jej ani nie miałam, ani nie szukałam. Jestem tu od bardzo dawna, po prostu czytam wypociny w tym Twoje i nie wierzę w to co czytam. Wyjdź z domu idź na miasto pożyj trochę, odetchnij świeżym powietrzem bo zaczynasz robić z siebie bufona, który jak pewna osoba wszystko wie lepiej niż inni
Я удалю secret chat
Ban?
Ban x2?
Nie umiesz się wypowiedzieć w sposób który by mnie nie obrażał używając inwektyw? To wszystko wyjaśnia
Zgłoś jeżeli uderzają w Ciebie, zgłoś. Mi poważnie powiewa, czy mam bana czy go nie mam. Jeżeli jest słuszny i moje wypowiedzi łamią regulamin ja z tym problemu nie mam. Tylko zwróć uwagę że jesteś mój drogi hipokrytą.
Я удалю secret chat