lista tematów
Ocena Modek strona 3 z 6
Konto usunięte: No i co że starszy ale kreowanie się na 16 lat jest bynajmniej śmieszne i nie na miejscu w waszym przypadku :)
Czytanie ze zrozumieniem sie klania, jak to juz opanujesz to zacznij sie wypowiadać, bo narazie oh ciężko.
Nikt sie nie kreuje na hot16 smieszne jest to o czym założyłes temat.
Czytałem i doszedłem do wniosku że jesteście katastrofą życiową, aczkolwiek nie wszystkie tu obecne bo jest tu piękna kobieta która się na nic nie musi kreować :)
Konto usunięte: Galerianek: No i co że starszy ale kreowanie się na 16 lat jest bynajmniej śmieszne i nie na miejscu w waszym przypadku :)wlasnie udowodniles ze ta mądrość wcale cie nie otacza.
Czytanie ze zrozumieniem sie klania, jak to juz opanujesz to zacznij sie wypowiadać, bo narazie oh ciężko.
Nikt sie nie kreuje na hot16 smieszne jest to o czym założyłes temat.
Daj spokój. Chlopaczyna się nudzi , jego rozrywką jest ocenianie moderatorek , bo nic ciekawszego mu do glowy nie przyszło. Zalozyl godny pożałowania temat i się bulwersuje, że ktoś w ogóle odpisał nie po jego myśli.Piękne kobiety, to jego jedyny cel w życiu, te brzydkie sa ble.. Poziom godny muszki owocówki
Oj , Oam - dałas mu banik ??? 😱 no jak mogłaś tak potraktować człowieka "otoczonego mądrością" który prawie wlazł Ci w tyłek. Wstydz się 😜
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: samo przez się 😂😂😂😂Wlasnie dostalam dowód w postaci prywatnych wiadomości, ze jednak otacza jego persone zupelnie cos innego niz to o czym wspomniał.
#współczuję :)
Ciekawa jestem tego "innego" ( dlaczego mu się az tak maskować 😜) Czyzby na priv dał upust otaczajacej go mądrosci ?