Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 8 z 75
Dzień dobry,kolejny dzień upalny i gorący, trzeba uważać na słońce bo na tak wysokie temperatury nie ma mocnych. Każdy może zasłabnąć, z drugiej strony lubię właśnie takie lato. Piękna pogoda,relaks i czego chcieć więcej? Chyba czas na kawę,w miłym towarzystwie kawa najlepiej smakuje. Zawsze chętnie pogadam na każdy temat, miłego dnia życzę i pozdrawiam serdecznie.
Czego chciec więcej ?? Kropli deszczu ! 🙏. U mnie tydzien nie padalo , beczki na deszczówkę jyz puste i wodę do ogrodu biorę z miejskiej, a ta u nas droga jak cholera
U mnie w nocy padało i to ostro
U mnie temperatura na luzie 22 stopnie. Dragon ty pracujesz czy nie? Bo co zerknę to ty kawka, spacerek :p
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Я удалю secret chat
Asiu - przyznam ze nie znam obecnego cennika, ale wiem orientacyjnie ze droga w porownaniu z innymi rejonami, a teraz biore do ogrodu kosmiczne ilosci
[quote=835640;anfet4minka]U mnie temperatura na luzie 22 stopnie. Dragon ty pracujesz czy nie? Bo co zerknę to ty kawka, spacerek :p
Taki to pozyje co nie ? Mogłyś kolego pomóc i te chmury z drabiny miotłą przegnać w moje rejony
Я удалю secret chat
Asia- a jak z komarami ?? To pierwszy raz (a mieszkam tu 11 lat) gdy komary grasują w ciągu dnia w pelnym sloncu. Zazwyczaj grasowaly w cieniu , wieczorami. Do domu kupilam rajd elektryczny i moge smiało polecic.
Moje dziecko wczoraj o 20 wróciło z parku pogryzione - w tym roku nie pryskali. Stary mówił że normalnie wszędzie ich, nawet na cytuje "jajkach siadają"
Я удалю secret chat
Я удалю secret chat
u mnie w domu nie ma w ogóle, tylko jak się jakiś przedostanie jest polowanie :) a na dworze no cóz.
Я удалю secret chat