Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  11 czerwca 2019 (pierwszy post)

Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊

Funkcjonariusz
Funkcjonariusz
  26 czerwca 2019

Witam czytając wszystkie wasze komentarze to Ciekawe tematy poruszane są . Warto poczytać .

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Witam czytając wszystkie wasze komentarze to Ciekawe tematy poruszane są . Warto poczytać .

Hej.Miło ze jestes 😊. Zapraszamy na dluzej
Avatar u偶ytkownika anfet4minkaanfet4minka
Reputacja: -72 | BluzgometrTM: 177
anfet4minka
  26 czerwca 2019

Siema przystojniaku :)

Ewka nie ma u mnie w żabce :P poluję na tą śliwke

Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает

anfet4minka
  26 czerwca 2019
A to 3 tak dla zasady

Я удалю secret chat

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: Siema przystojniaku :) Ewka nie ma u mnie w żabce :P poluję na tą śliwke

Oby przystojniak sie nie sploszyl , bo tu same starsze babki 😂. Olki jakos nie ma...
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019

A ja na priv.pisze z jednym chlopakiem na temat wstrzemiezliwosci az do slubu...on jest gleboko wierzący i stad to podejscie. Ja jestem na NIE. Uwazam ze sex to spory procent udanego zwiazku i tu 2 ludzi musie się "zgrać".

anfet4minka
  26 czerwca 2019

Ja jak mam kupić ładowarkę to już wiem że musi być oryginalna (tzn kabel) kupowałam w cortlandzie na licencji appla ale to jest max 4 miesiące a kosztuje cham zbolały 69,99. Musi być oryginalny a to zaraz cena 119 zł. Tak to jest jak się ma drogą Panią domu która bez apple nie żyje. Tak jestem dziwna ale kocham apple. Trudno że telefon mam droższy niż moje auto do pracy. Wczoraj na przeglądzie jak byłam z moją niebiską strzałą to facet prawie się z tego poskładał. :) No cóż następny będzie nowy. I tak jestem właścicielką auta z salonu więc mi to zwisa:P

Я удалю secret chat

anfet4minka
  26 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: A ja na priv.pisze z jednym chlopakiem na temat wstrzemiezliwosci az do slubu...on jest gleboko wierzący i stad to podejscie. Ja jestem na NIE. Uwazam ze sex to spory procent udanego zwiazku i tu 2 ludzi musie się "zgrać".

Ja uważam że lepiej skosztować przed ślubem. Nie kupuje się kota w worku

Я удалю secret chat

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: Przeczytajmojopis: A ja na priv.pisze z jednym chlopakiem na temat wstrzemiezliwosci az do slubu...on jest gleboko wierzący i stad to podejscie. Ja jestem na NIE. Uwazam ze sex to spory procent udanego zwiazku i tu 2 ludzi musie się "zgrać".Ja uważam że lepiej skosztować przed ślubem. Nie kupuje się kota w worku

Ot , co. Czasem jest z kims ok, a jak dochodzi do tego momentu to sie okazuje ze czar pryska bo "chemia nie ta" lub po prostu nie pasujemy do siebie pod tym wzgledem
Funkcjonariusz
Funkcjonariusz
  26 czerwca 2019

Gdy tylko będę miał czas będę @Przeczytajmojopis odwiedzał ten pokój

anfet4minka
  26 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Ot , co. Czasem jest z kims ok, a jak dochodzi do tego momentu to sie okazuje ze czar pryska bo "chemia nie ta" lub po prostu nie pasujemy do siebie pod tym wzgledem

Miałam kiedyś super faceta, przystojny w cholerę, nie wiem ile miałam lat może 20. No mówię Ci super i w tytę, No ale ile można bez sexu? Doszło co do czego okazało się że koleś ma stulejkę. No cóż to zaniedbanie rodziców. Są maści na to dla dzieci. Oczywiście go uświadomiłam, ale no z sexu nici i kumplowaliśmy się trochę ale chyba mu było przed mną wstyd.

Я удалю secret chat

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: Gdy tylko będę miał czas będę @Przeczytajmojopis odwiedzał ten pokój

Będzie nam miło. Ja Ci dzien zleciał ? U Ciebie tez koszmarne upały ?
Funkcjonariusz
Funkcjonariusz
  26 czerwca 2019

@Przeczytajmojopis u mnie dzień zleciał w domowej atmosferze szykuje się do pracy na jutro A pogoda upalna

Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
anfet4minka
anfet4minka: Przeczytajmojopis: Ot , co. Czasem jest z kims ok, a jak dochodzi do tego momentu to sie okazuje ze czar pryska bo "chemia nie ta" lub po prostu nie pasujemy do siebie pod tym wzgledemMiałam kiedyś super faceta, przystojny w cholerę, nie wiem ile miałam lat może 20. No mówię Ci super i w tytę, No ale ile można bez sexu? Doszło co do czego okazało się że koleś ma stulejkę. No cóż to zaniedbanie rodziców. Są maści na to dla dzieci. Oczywiście go uświadomiłam, ale no z sexu nici i kumplowaliśmy się trochę ale chyba mu było przed mną wstyd.

Oj..zdarza sie. Dziwne ze facet w pewnym wieku sam o to nie zadbal. Ja mialam kiedys chlopaka z malutkim penisem i dlatego go zostawilam (wiem , wyszlam teraz na podłą egoistke) ale uznalam ze taki sex mi nie odpowiada i tyle , nie zamierzakam sie tak "męczyć" cale zycie
Przeczytajmojopis
Przeczytajmojopis
  26 czerwca 2019
Konto usuni臋te
Konto usuni臋te: @Przeczytajmojopis u mnie dzień zleciał w domowej atmosferze szykuje się do pracy na jutro A pogoda upalna

Patrze skad jestes. Chyba w calym kraju dzis bylo tak koszmarnie
Dyskusja na ten temat zosta艂a zako艅czona lub te偶 od 30 dni nikt nie bra艂 udzia艂u w dyskusji w tym w膮tku.