Były już rozmowy nocne, gdzie tak nabrały tempa, że stały się całodobowymi, ale niestety było - minęło. Moze czas na nowy temat ? Może tu pogadamy o tym , co nam leży na sercu, jak minął dzieñ, jakieś porady..?? Zobaczymy co z tego wyjdzie 😊
Rozmowy o wszystkim i o niczym馃槣 strona 41 z 75
Siema przystojniaku :)
Ewka nie ma u mnie w żabce :P poluję na tą śliwke
Никто не должен быть в курсе
Никто не должен знать об этом
Я удалю secret chat
О нас никто никогда не узнает
Я удалю secret chat
A ja na priv.pisze z jednym chlopakiem na temat wstrzemiezliwosci az do slubu...on jest gleboko wierzący i stad to podejscie. Ja jestem na NIE. Uwazam ze sex to spory procent udanego zwiazku i tu 2 ludzi musie się "zgrać".
Ja jak mam kupić ładowarkę to już wiem że musi być oryginalna (tzn kabel) kupowałam w cortlandzie na licencji appla ale to jest max 4 miesiące a kosztuje cham zbolały 69,99. Musi być oryginalny a to zaraz cena 119 zł. Tak to jest jak się ma drogą Panią domu która bez apple nie żyje. Tak jestem dziwna ale kocham apple. Trudno że telefon mam droższy niż moje auto do pracy. Wczoraj na przeglądzie jak byłam z moją niebiską strzałą to facet prawie się z tego poskładał. :) No cóż następny będzie nowy. I tak jestem właścicielką auta z salonu więc mi to zwisa:P
Я удалю secret chat
Ja uważam że lepiej skosztować przed ślubem. Nie kupuje się kota w worku
Я удалю secret chat
Ot , co. Czasem jest z kims ok, a jak dochodzi do tego momentu to sie okazuje ze czar pryska bo "chemia nie ta" lub po prostu nie pasujemy do siebie pod tym wzgledem
Miałam kiedyś super faceta, przystojny w cholerę, nie wiem ile miałam lat może 20. No mówię Ci super i w tytę, No ale ile można bez sexu? Doszło co do czego okazało się że koleś ma stulejkę. No cóż to zaniedbanie rodziców. Są maści na to dla dzieci. Oczywiście go uświadomiłam, ale no z sexu nici i kumplowaliśmy się trochę ale chyba mu było przed mną wstyd.
Я удалю secret chat
@Przeczytajmojopis u mnie dzień zleciał w domowej atmosferze szykuje się do pracy na jutro A pogoda upalna
Oj..zdarza sie. Dziwne ze facet w pewnym wieku sam o to nie zadbal. Ja mialam kiedys chlopaka z malutkim penisem i dlatego go zostawilam (wiem , wyszlam teraz na podłą egoistke) ale uznalam ze taki sex mi nie odpowiada i tyle , nie zamierzakam sie tak "męczyć" cale zycie